Paris Dünya Moda Endüstrisini Buluşturdu

Dünya moda endüstrisi, geleceğin koleksiyonlarının şekillendiği Apparel Sourcing Paris ve Shawls & Scarves'ta yer aldı.

  13 Kasım 2019 00:00 Çarşamba
Paris Dünya Moda Endüstrisini Buluşturdu

Messe Frankfurt Fransa’nın moda endüstrisine yönelik yaptığı fuarlar, toplam 14.862 ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. 213 kişi fuara katılım gösteremedi. Oldukça dikkat çeken bir 2018 edisyonunun ardından, Eylül 2019’daki gösteride daha tutarlı sonuçlar ortaya çıktı.

Ülke bazında ekonomik sıkıntılara ve politik durumlarına ragmen fuarda öne çıkan ilk beş ülke değişmedi; Bu ülkeler sırasıyla; 1 - Fransa, 2 - İngiltere, 3 - İspanya, 4 - İtalya, 5 - Türkiye

Avrupa merkezli katılımcıların önemli rol oynadığı fuarda, Polonya’dan gelen katılımcı sayısı %11 artış gösterdi. Avrupa dışındaki ülkelerden katılanlar için ise Türkiye'den %  17 ve Afrika kıtasındaki diğer büyük ithalatçı ülkelerden özel olarak Fas tan %19 oranında katılım sağlandı. Çin % 41, Kanada % 14 ve ABD %1 rakamlarına ulaştı. Fuar boyunca sağlanan teşvikler girişimleri arttırdı.

Bu sezonun hazır giyim üretimi ve moda aksesuarları gösterilerine 17 farklı milletten 648 katılımcı katıldı. Apparel Sourcing Paris, en büyük uluslararası giyim üreticilerini, Shawls & Scarves Paris ise aksesuar tasarımcılarını fuar kapsamında ev sahibi olarak ağırladı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.