Origin Passion Beliefs Fuarı ile Made In Italy Temmuz'da Rüzgar Gibi Esti

12-14 Temmuz 2022 tarihleri arasında, İtalyan Fuar Grubu etkinliği çerçevesinde, Origin Passion and Beliefs Fuarı Milano Unica ile eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

  22 Eylül 2022 08:58 Perşembe
Origin Passion Beliefs Fuarı ile Made In Italy Temmuz'da Rüzgar Gibi Esti

Made in Italy modasının üretim mükemmelliği, 12 -14 Temmuz 2022 Salı ve Perşembe günleri arasında Fiera Milano Rho'da (salon 8) takvime alınan İtalyan Fuar Grubu etkinliği Milano Unica tekstil fuarı ile eş zamanlı olarak OPB - Origin Passion and Beliefs ile tekrar vitrine çıktı.

Rafine ve özel bilgi birikimi, uzman işçilik ve yeniliği sürdürülebilirlik adına birleştirme yeteneği, yüksek kalitede standartlar. Ulusal moda tedarik zinciri kalite, stil ve araştırma ile fark yaratıyor: OPB sekiz şirket tarafından temsil edilen bir topluluk, moda için taşeronluk ve kaliteli hizmetler konusunda uzmanlaşmış, kadın, erkek ve çocuk giyiminde son derece rafine üçüncü parti üretiminden en iyi terbiye hizmetlerine kadar aksesuarların nakışı ve uygulaması ve ince örgü giyimler konusunda hizmet sunuyor

OPB Büyük Moda Markalarına Niş Üretim Gerçekleştiriyor

OPB, fikirden tasarıma, numunelerin oluşturulmasına, üretime ve lojistiğe kadar tüm süreç boyunca müşteriyi destekleyebilen şirketleri sergiliyor. Bunlar arasında kumaşlar, deriler ve plastikler üzerinde özel işlemler gerçekleştiren ve en iyi İtalyan üretim geleneğine çığır açan teknikler ve makineler uygulayan Blueitaly ™ Group (Pescara) dahildir. 1990 doğumlu Ricami Laura (Reggio Emilia), el işleme-makine nakışı tekniğinde uzmanlaşmıştır: tarihi pedal makineleri sayesinde nakış, giysinin üzerine "inşa edildiği" ve basit bir şekilde dekore edilmediği unsurdur. Crea-Si (Carpi, Modena), 3D modelleme tasarımından kumaş kesimine, numunelerin oluşturulmasından üretim yönetimine kadar moda tedarik zincirinin tüm aşamalarında uzmanlaşmış yirmi yıllık bir şirkettir. Tessitura La Colombina (Treviso), 1895'ten beri en hassas elyaflara kadar sürdürülebilir iplikler ve hammaddelerin tüm üretim sürecini kontrol etmek için araştırma, yenilik ve deneyselliği birleştirmiştir. Sesa (Varese), pantolon, şerit ve çapraz kesim için dahili prefabrik kemer üretiminde 40 yılı aşkın deneyime sahiptir.

Teklif, Dienpi, Kit Hizmeti, Gianmario Mariani'nin Markal Lazer Atölyesi tarafından tamamlandı. Bu nedenle OPB, stilleri, ürünleri ve üretim ofisleri ile ünlü İtalyan moda bölgelerinden niş üretim şirketleri ve laboratuvarlarına, işçilik konusunda beceri ve bilgi sahibi olan ve en üst düzeyde hizmetler sunma şansına sahip olan büyük moda markalarının iş eşleştirme taleplerine cevap veriyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster