Nam Isı İddialı Ürünleriyle KTM 2019’da

Endüstriyel ısıtma sistemleri konusunda deneyimli firma Nam Isı, KTM 2019’da boy gösterecek.

  09 Eylül 2019 00:00 Pazartesi
Nam Isı İddialı Ürünleriyle KTM 2019’da

20 yıllık deneyimiyle endüstriyel ısıtma sistemleri konusunda hizmet veren Nam Isı, 26-28 Eylül tarihleri arasında Kahramanmaraş Fuar Merkezi (KAFUM)’nde düzenlenen 5. Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’na katılıyor.

Yılların deneyimini üretime dönüştürerek ‘Nam Burner’ markası altında Avrupa standartlarında (CE) ürettiği brülörler ile sektörün önemli üreticileri arasındaki yerini alan Nam Isı, sektörden büyük ilgi gören ürün gamını KTM 2019’da sergileyecek.

Tekstil sektörünün uluslararası buluşma platformu KTM Fuarı’nda bir kez daha yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Nam Isı Genel Müdürü Hakan Arslan, firma çalışmaları ve fuarda sergileyecekleri ürün grubuyla ilgili bilgiler paylaştı. Arslan; “Nam Burner markamız altında, 6 farklı brülör modelimizle (RAM100, RAM150, RAM200, RAM300, RAM450, RAM550) 125 Kw – 640 Kw kadar 1.30 gibi oransallık ile ram ve kurutma makinelerinde müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Müşteri Talepleri Doğrultusunda Özel Projelere Yer Veriyor

Ram makineleri ve kurutma fırınlarının yakma sistemlerinin kızgın yağdan, doğal gazlı yakma sistemine dönüştürülmesi konusunda da firmalara hizmet veren Nam Isı, müşteri talepleri doğrultusunda bu konuda özel projelere yer veriyor. Hakan Arslan, konuya ilişkin şu bilgileri paylaştı: “30 yıldır içerisinde bulunduğumuz sektörden edindiğimiz bilgilerle müşterilerimizden gelen talep doğrultusunda makinelerinin kızgın yağlı sistemden doğalgazlı sisteme geçişi için projeler uyguluyoruz. Buradaki en önemli amaçlarımızdan biri, makinenin verimliliğini arttırıp enerji tasarrufu sağlamak. Tüm bu projeler müşterinin isteği ve makinenin durumuna göre özel olarak tasarlanıp uygulanıyor.”

Nam Isı, Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2018’de Nam Burner brülörleri ile yer almanın yanı sıra, firma olarak gerçekleştirdikleri özel çalışmaları da uluslararası tekstil ve teknoloji üreticileri ile paylaşacak.

“KTM Fuarlarından Çok İyi Geri Dönüşler Aldık”

Sektörde öncü firmalardan biri olmak için her geçen gün kendilerini geliştirmeye devam ettiklerinin altını çizen Arslan, çok sayıda ram ve kurutma makinesi üreticisiyle başarılı işbirliklerine imza attıklarını söyledi. Tekstil sektöründe üretim yapan kuruluşlara özenli bir hizmet sunmaya devam ettiklerini belirten Arslan, firma olarak amaçlarının Türkiye’de olduğu gibi yurtdışında da markalarını tanıtarak uluslararası düzeyde tanınmış bir kuruluş haline gelmek olduğunu söyledi.

Son olarak KTM 2019’a ilişkin hedeflerini paylaşan Arslan; “Geçmiş yıllarda katıldığımız KTM Fuarlarından çok iyi geri dönüşler aldık ve fuar sırasında tanıştığımız firmalarla işbirliğimiz halen devam ediyor. KTM 2019 Fuarı’nda da çalışmakta olduğumuz firmalarla bağlarımızı güçlendirmek ve bölgedeki diğer firmalarla işbirliği kurmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.