Muteks, Lakshmi iplik makinaları ile KTM 2014’te

Lakshmi’nin Card LC636 Tarak ve Comber LK69 Penye makinesi KTM 2014 Muteks standında çalışır vaziyette sergilenecek…

  23 Nisan 2014 16:30 Çarşamba
Muteks, Lakshmi iplik makinaları ile KTM 2014’te

İplik makineleri alanında rekabetçi markaları temsil eden Muteks Mümessillik, 1990 yılından beri tekstil makineleri alanında danışmanlık, satış ve teknik destek hizmeti sunuyor. Kahramanmaraş’taki servis ve yedek parça ofisi ile de satış sonrası hizmetleri de profesyonel kadrosuyla veren Muteks, 53 yıllık köklü bir geçmişi olan ve iplik seğmentinde harman hallaçtan ringe kadar bütün süreçleri üreten Hindistan merkezli ve tüm Dünyada hızla yayılan bir marka olan Lakshmi Machine Works’un (LMW) Türkiye temsilciliğini yürütüyor

Muteks, bölge içinde ve ulusal düzeyde tekstil sektöründe son dönemde büyük bir atılım içinde olan Kahramanmaraş’ın tekstilin merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlediği bir ortamda 23-25 Ekim tarihinde düzenlenecek Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2014’te Lakshmi’nin ürettiği Card LC636 Tarak Makinesi ve Comber LK69 Penye Tarağı’nı  çalışır vaziyette sergileyecek. Lakshmi’nin iplik makinalarının yanı sıra Muteks Mümessillik KTM2014 fuar standında temsilcisi olduğu Kore’li ram üreticisi EHWA Glotech ve pamuktan yabancı madde ayırma makinaları üreticisi VETAL Scan firmalarının ürünlerini tanıtacak.

LC636 Tarak Makinesi

Küresel tekstil pazarının eğirme segmentinde sahip olduğu büyük payın yanı sıra, bünyesinde yer alan bütün üretim segmentleri ISO 9000 sertifikasına sahip olan Lakshmi’nin ürettiği LC636 Tarak Makinesi arttırılmış 1.5 metre çalışma genişliği ile 250 kg/saate kadar daha yüksek üretim için tasarlandı. Şu ana kadar üretilmiş en yüksek tarama yüzeyine sahip olan LC636, yenilikçi çözümleri ile daha zorlu şartlarda yüksek üretim ve kaliteyi karşılamak üzere geliştirildi.

Kendini alanında kanıtlamış olan basınç regüleli sistem besleme LA7/7'de kullanılan LC636, bağımsız kontrollü besleme, açma ve teğetsel hava şeritli sıyırıcı silindirleri ile rakiplerinin önüne geçerken, besleme silindirinde ön temizleme yapılabilmesi ile şerit kalitesinin artması sağlandı . LC636’da besleme silindirinden brizöre malzeme besleme, elyafın düzgün beslenmesi ve verimli vatkada tutunma için, brizör çapı ile eşleşen ve besleme silindiri çapı arttırılmış tek yönlü besleme silindiri vasıtasıyla yapılıyor. Brizörlerde 2 atık tahliye borusu ve elyafların kolayca açılması için iki kavisli tarama segmentide bulunuyor. Lakshmi’nin geliştirdiği bir sistemle gerçek taraklama alanı döner şapka ve silindir arasında yer alıyor. Böylece LC636 tarak makinesinde, 101 toplam şapkadan çalışan 36 şapka, 142 derecelik silindir çevresi, lineer şartlarda 1,5 metre çalışma genişliği ile piyasadaki tüm tarama makineleri arasındaki en yüksek toplam aktif taraklama alanına sahip.

Comber LK69 Penye Tarağı

Asya ve ortadoğu bölgesinde uzun yıllardır liderliği bırakmayan Lakshmi’nin geliştirdiği Comber LK69 Penye Tarağı parçaların senkronize ve uygun hareketini sağlayan kinematik bağlantı sentezi ağır vatkaların daha kolay tutulmasını sağlıyor. LK69, elyafı uygun şekilde seçebilme imkanı sayesinde makinenin daha yüksek hızlarda, elyafı burmadan çalıştırıyor ve kısa elyafları etkin şekilde uzaklaştırabiliyor.

“Pact” adlı yenilikçi tasarım konsepti sayesinde, 2 ,1 ton/gün ve 600 vuruş/dakikaya kadar üretim sağlayabilen LK69, bu sayede  kesici ve ayırıcı hareketinin en iyi kombinasyonunu sağlayıp ve besleme bölgesinden koparma bölgesine nazik elyaf transferi sağlıyor. 3/3 pnömatik baskılı çekim sistemi ile donatılan LK69, 24’’ x 48’’ ölçülerinde kova ve otomatik kova değiştiriciye sahiptir. Daha yüksek verimlilik için yedek 2 kovaya daha sahip olan LK69’da opsiyonel kova ile 40’’ çıkış sağlanabiliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.