Montex Maschinenfabrik ve Monforts ITMA 2019’da

Avusturyalı Montex Maschinenfabrik firması, Monforts ile olan işbirliğinin terbiye hattını genişletmekte ve ITMA 2019 fuarı için yaptıkları hazırlıklardan bahsetti.

  08 Haziran 2019 11:11 Cumartesi
Montex Maschinenfabrik ve Monforts ITMA 2019’da

Monforts terbiye makinelerinin kurulduğu ana bölge olan Avusturya'daki Montex Maschinenfabrik, çok yoğun yeni bir sipariş programını karşılamak amacıyla çalışmalar yürütürken, firmanın ITMA 2019 Fuarın’nda tanıtılacak yeni ürünleri de kesinleşti.

Montex Fabrika Genel Müdürü Gert Hanzl, “Almanya'nın Mönchengladbach kentindeki Monforts araştırma ve geliştirme ekibiyle, fuara ve gelecekteki seri üretime hazır olmak üzere, test ve prototipleme yoluyla en yeni fikirleri almak için çalışmalar yürütüyoruz. Endüstri 4.0 tarafından sürekli olarak tasarım ve üretim yöntemlerinin geliştirilmesinde sunulan birçok yeni olasılıktan faydalanıyoruz.” dedi.

Montex Maschinenfabrik’in 1982'de Monforts tarafından geliştirilmiş bir üretim merkezi olarak kurulduğunu ve şirketin uzmanlık alanlarının Monforts ile olan işbirliğiyle genişletildiğini ifade eden Gert; “1982'de Montex'in başlangıcından itibaren, yüksek hassasiyetli sac işleme, boya ve nakliye, iyi organize edilmiş yedek parça servisi ile birlikte lazerle kesme ve kaynaklama, bileşenlerin montajı da dahil olmak üzere makine üretiminin her alanında uzmanlaştık. Makineler için elektrik şalter dolapları üretim programlarımıza göre tam zamanında Almanya'daki Monforts'tan teslim ediliyor. ” ifadelerini kullandı.

Monforts’dan Özel Üretim Makineler

Montex’in, müşterilerin özel ihtiyaçlarına göre özel tasarımlı makineler üretmeye önem verdiğini vurgulayan Gert, “Kanıtlanmış bileşenlerin ve dikkatlice test edilmiş özel yapıların en iyi kombinasyonunu üretmeyi hedefliyoruz. Sekiz hafta içinde bir müşterinin komple bir terbiye hattını tamamlayacak kadar son derece büyük projeleri yürütebiliyoruz ve 320 derecelik bir sıcaklık deney odasına sahip zorlu bir germe makinasının kanıtlanmış tasarımından çok memnunuz. Şu anda 5,6 metre çalışma genişliğine sahip makineler üretiyoruz ve istenirse yedi metre genişliğe sahip makineler de üretebiliyoruz. ” dedi.

Monforts Ürün Portföyü Genişliyor

Gert, Montex iş gücünün sadakat ve memnuniyetinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, “İş şu anda çok iyi yürüyor ve ITMA 2019 yaklaşırken zorluklarla baş etmeye hazırız” dedi ve şöyle devam etti: “Endüstri standardı Montex germe ve kurutma makinaları, Thermex boyama aralıkları ve Monfortex / Toptex kompresör büzülme aralıklarının yanı sıra Matex pedleri ve Eco Aplikatör minimal kaplama üniteleri dahil olmak üzere ana Monforts makine portföyü, Timatec’in satın alınmasıyla önemli ölçüde genişletildi. Bu ürünler Monforts'un elektrik plc-kontrol standartlarına uyarlandı ve şimdi Monforts texCoat ve Allround üniteleri olarak mevcut.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.