Modanın kalbi CPM’de atacak

Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen Collection Premiere Moscow 24-27 Şubat tarihleri arasında kapılarını açıyor.

  21 Ocak 2020 09:58 Salı
Modanın kalbi CPM’de atacak

Doğu Avrupa'nın önde gelen uluslararası moda fuarı CPM, 24-27 Şubat 2020 tarihleri arasında Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenecek.

80’den fazla Alman Katılımcıya Ev Sahipliği Yapacak

Fuar, 80'den fazla Alman katılımcıya ev sahipliği yapacak. Yeni gösterimler arasında aynı isimdeki erkek giyim koleksiyonu ile Münih'ten BML, CANYON Women Sports ve Medima Peters, Opaak, RBN Fashion, Sanetta ve Tamaris ile Wortmann gibi markalar yer alıyor.

Ceder, Leineweber, Meyer Hosen, Olymp, Riani, Rosenberg ve Lenhart ve Van Laak da fuara bu yıl da katılım sağlayacak.

Ortak Projeler Sergilenecek

“Textilwirtschaft Labels to Watch” etkinliğinin bir parçası olarak, Deutscher Fachverlag Yayınevi ‚Brigitte Büge, Goldgarn Denim, Klaudia Karamandi, Liebesglück, Simone Bruns ve Stones’la yapılan ortak bir proje de CPM’de sergilenecek.

Fransa bölgesi, portföyü yüksek kaliteli deri eldivenleriyle Maison Fabre gibi yeni markaların yanı sıra Ritchie gibi genişletilmiş standlı alanlara sahip katılımcıları da içeriyor.

Fuara ayrıca katılım sağlayacak firmalar ise şöyle:

Atelier de la Maille, Delahaye, Dellalui, Dona x Lisa, Eden Rose, Eva Kayan, Fuego, Kokomarina, La Fée Maraboutee / Humility, Leo Guy, Mat de Misaine, Oakwood, O deMai, Rhum Raisin, Saint James ve 7 seasons.

 

İtalya 120’den Fazla Koleksiyon Sunacak

İtalya, kadın giyimden erkek giyimine ve çocuk giyimine ve aksesuarlarına kadar 120'den fazla koleksiyon sunacak. Çok sayıda tanınmış marka arasında olan Antonella, Fontanelli, Geox, Jijil ve Oblique gibi markalar da katılımlarını onayladı. Öne çıkan diğer gösterimler arasında Algis, Dal Dosso, Florence Mode ve Gaia Life koleksiyonları yer alıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.