Moda Devinden Türk Markalarına ‘Birleşin’ Çağrısı

İtalya’nın önde gelen moda markalarından Fendi’nin ikinci kuşak temsilcilerinden Anna Fendi, küresel alanda daha çok başarı için Türk markalarına birleşmelerini önerdi.

  27 Haziran 2018 01:00 Çarşamba
Moda Devinden Türk Markalarına ‘Birleşin’ Çağrısı

Türkiye’den 120’ye yakın marka temsilcisinin katıldığı Perakende Liderler Konferansı’nın 13’üncüsü Venedik’te düzenlendi. Her yıl dünyanın farklı bir kentinde düzenlenen konferans, 13'üncü yılında Türkiye perakendesine yön veren yönetim kurulu başkanları, CEO'lar ve şirket sahiplerini bir araya getirdi.

Perakende Liderler Konferansı’nın Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel’in yönettiği özel oturumuna konuk olan Fendi markasının ikinci kuşak temsilcilerinden Anna Fendi, küresel moda markası olmak için yaptıklarını ve deneyimlerini anlattı.

‘Made in Italy’ çatısı altında birleşmenin kendilerine çok şey kazandırdığını vurgulayan lüks İtalyan modasının önde gelen markalarından Fendi'nin yaratıcılarından, moda tasarımcısı ve girişimci Anna Fendi, Türk markalarına da birleşin çağrısında bulundu. Modanın elle tutulur bir şey olmadığını, duygudan doğduğunu vurgulayan Fendi, “Zorluk başarıya yardım eder. Yaratıcılığın yaşı yoktur. İşinizi yaparken ana hedefiniz güzellik olmalı. Güzel her zaman kazanır, öne geçer. Birçok işte olduğu gibi modada da başarı için ekip çalışmasının şart olduğunu biliyorum. Made in Italy çatısı altında birleşmeden biz çok şey kazandık. Bir araya gelmek markaları yücelten bir şey. Benim size tavsiyem ‘Made in Turkey’ için birleşin. Burada görebildiğim kadarıyla sizin çok önemli bir özelliğiniz var, zaten bir araya gelmişsiniz.” açıklamalarına yer verdi.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.