Milano Unica’nın 14. Edisyonu Şanghay’ da Gerçekleşti.

Milano Unica, Temmuz ayından beri ortağı olan Messe Frankfurt ile birlikte, yeni pazar trendleri için Şanghay’a gitti.

  01 Kasım 2018 01:00 Perşembe
Milano Unica’nın 14. Edisyonu Şanghay’ da Gerçekleşti.

Eylül 2018’ de sergi düzenleyen Milano Unica’ nın Başkanı Ercole Botto Poala, bu sayede işletmelerini tekstil pazarına yaklaştırmayı ve Milano edisyonunda Çinli alıcıların katılımını arttırmayı hedeflediklerini ifade etti. ICE Ajansı'nın işbirliği ve İtalyan Kalkınma Bakanlığı'nın teşvikiyle, 42 İtalyan işletmesi, A / W 2019-2020 koleksiyonlarını Milano Unica Pavyonu çerçevesinde görücüye çıkarttı. ICE Ajansı Şanghay Başkanı Massimiliano Tremiterra ise ;“ Özellikle küresel rekabette kritik alanlardan biri olarak kabul edilen kamu-özel sektör işbirliğinin önemini kavramış Milano Unica ile kurduğumuz ortaklığı olumlu buluyoruz” dedi.

Çin Pazarının Tekstil Dünyasına Etkisi

2018 yılının ilk 6 ayında, Hong Kong başta olmak üzere İtalya ve Çin arasındaki tekstil ticareti, sabit rakamlar kaydederek, 192 milyon Euro’ luk ihracat ve % 11,6 oranında ithalat gerçekleştirdi. Çin'e yapılan ihracatın olumlu seyri, 2017 yılının ilk yarısında kaydedilen seviyelerle uyumlu bir şekilde devam ettiği için 1,9 milyar Euro seviyesine ulaşan kumaş ihracatına ağırlık verildi. Bu durum 2018' in ilk yarısında Çin’i, bir kez daha İtalyan tekstilleri için önemli bir pazar haline getirdi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.