Milano Unica’da Dijital İnovasyon ve Sürdürülebilirlik Konuşuldu

Milano Unica'nın Başkanı Ercole Botto Poala: “Uluslararası alıcının sayısal artışı ve kalitesi, Temmuz tarihinin pazar ihtiyaçları ile eş zamanlı olduğunu doğruladı.”

  02 Ağustos 2019 00:00 Cuma
Milano Unica’da Dijital İnovasyon ve Sürdürülebilirlik Konuşuldu

9-11 Temmuz 2019 tarihlerinde Fieramilano Rho'da gerçekleşen İtalyan Tekstil ve Aksesuarları Ticaret Fuarı Milano Unica'nın 29'uncu edisyonuna, Sonbahar / Kış 2020/2021 sezonu için üst düzey koleksiyonlar sunan 6.000'den fazla şirket katıldı. Etkinliğin bir sonraki edisyonunun 4-6 Şubat 2020 tarihlerinde Fieramilano Rho'da yapılması planlanıyor.

Ekonomik Kalkınma Bakanlığı’nın ve destek kolu olan ICE Ajansı’nın desteği sayesinde bu yıl ki edisyon 465 katılımcı firmanın katılımını ile sonlandı. Etkinlikte yabancı şirketlerin sayısı (+% 2,6) artarken, İtalyan katılımcı sayısı sabit kaldı. Katılımcı sayısına olumlu etkisi olan şirketler, ülke bazında sıralandığında ise Hindistan (+% 13,7), Japonya (+% 13), Büyük Britanya (+% 11), Fransa (+% 10), İspanya (+% 9,5), Hollanda (+ % 8,7) ve ABD (+% 3,5) ülkeleri ön sırada yer aldı.

Açılış Töreni vesilesiyle geleneksel sunumda ele alnınan dijital inovasyon ve sürdürülebilirlik derinlemesine incelenen konular arasında yer aldı. Milano Unica Başkanı Ercole Botto Poala tarafından sunulan ve devamında Pambianco Strategie d'Impresa'dan David Pambianco tarafından tanıtılan konular, izleyiciler tarafından dikkatle takip edildi.

Milano Unica Şaşırtmaya Devam Ediyor

Bütün konuşmacılar, farklı yetkinlik alanlarına atıfta bulunarak, dijital inovasyon ve sürdürülebilirliğin, yakın gelecekte pazarda kimin temsil edileceğini belirleyen konular olduğunu ve bu durumun daha da önemli bir yer tutacağını doğruladı.

Milano Unica Başkanı Ercole Botto Poala, “Yılın ilk aylarında piyasadan alınan veriler ve takip eden fuarların sonuçları beni endişelendiriyordu. Ancak, katılımcı rakamlarının teyit edilmesi ve bunların üzerinde, doğrudan duyduğum, katılımcıların ifade ettikleri memnuniyetleri korkularımı bastırdı ve Temmuz tarihinin seçilmesinin doğruluğunu ispatladı. Özellikle yabancı alıcılarla olan temaslar kabul edilebilir seviyelerdeydi ve gelecekteki siparişler için iyiye işaret etti. Neyse ki, Milano Unica şaşırtmaya devam ediyor ve fuarın gerçekten kaçıramayacağınız bir oturum olduğunu gösteriyor” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.