Milano Unica Temmuzda Kapılarını Açıyor

Uluslararası Italyan Tekstil Fuarı Milano Unica, bu yıl 9, 10 ve 11 Temmuz tarihleri arasında kapılarını açıyor.

  08 Temmuz 2019 00:00 Pazartesi
Milano Unica Temmuzda Kapılarını Açıyor

Uluslararası bir ticaret fuarı olan Uluslararası Italyan Tekstil Fuarı Milano Unica, tekstil, kumaş, ev tekstili ve giyim alanlarında İtalyan ve Avrupalı üreticileri bir araya getiriyor. Modern tekstil dünyası için en son yenilikleri ve trendlerin görme imkânı bulunacağı fuar 9, 10 ve 11 Temmuz tarihleri arasında başlıyor.

Milano Unica 2019, katılımcı firmalara adanmış alanlar ile birlikte çok sayıda özel tematik alan ve özel projelere adanmış alanlar sunacak. Müşteri ihtiyaçlarına uygun, özenli ve detaylara odaklanan Milano Unica 2019 son derece profesyonel bir çevreye ait olduklarını hissettiren İtalyan Tekstili ve Aksesuarları Ticaret Fuarı'nın müşterilerine, hem misafirperverlik hem de tadıyla İtalyan stilini sergilemek için ev sahipliği yapacak.

Girişimciler tarafından tasarlanan, organize edilen ve yönetilen Milano Unica, ürünlerin kalitesiyle uyumlu olarak, tekstil dünyasına yüksek kaliteli bir bağlamda uluslararası görünürlük sunmayı hedefliyor.

Ideabiella, Ideacomo, Moda In, Shirt Avenue ve Pratotrade gibi İtalyan ve Avrupa tekstillerinin uluslararası başarısına katkıda bulunan beş ayrı ticaret fuarının birleşmesinden ortaya çıkan Milano Unica fuarı, dünyanın önmeli tekstil fuarları arasında sayılıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.