Milano Unica 28. Edisyonu Gerçekleşti

Milano Unica’nın 28. Edisyonu 5-7 Şubat tarihleri arasında gerçekleşti.

  25 Şubat 2019 00:00 Pazartesi
Milano Unica 28. Edisyonu Gerçekleşti

Milano Unica’nın 28. edisyonu gerçekleşiyor ve yeni sezonda fuarda öne çıkan iki alan Tendenze Bölgesi ve Sürdürülebilirlik Projesi. Milano Unica Sürdürülebilirlik Projesi'nin önemli gelişmelerine adanmış olan 5 Şubat 2019'daki Açılış Töreni, fuarın 28. edisyonuna işaret etti. Milano Unica, ziyaretçilerine her zaman nitelikli içerik sundu. Bunlar ziyaretçilere sayısız Etkinlik Alanı, İçerik Projeleri ve Gözlem evi gibi Özel Alanlar sayesinde, yenilik ve yaratıcı fikirler yoluyla iyi organize edilmiş, ayrıcalıklı bir yolculuk sundu.

Tendenze Pavilyonu ve Sürdürülebilirlik Projesi

Milano Unica'nın Tendenze Pavilyonunun Şubat 2019 edisyonu, fuarın yaratıcılığını temsil etti. “Müzik menüsü”, Tendenze Pavilyonunun serginin ziyaretçilerini retro tarzı ile bir araya getirdi. “Sürdürülebilir Yenilik”, hem Sürdürülebilirlik Projesi'nin yeni edisyonu, hem temaya olan temel yaklaşımında hem de katılımcılarının tanıtım kriterlerinde bir başka ana tema. Proses sürdürülebilirliği, işletmelerin ve ürünlerinin seçiminde ve tanıtımında kilit bir unsur. Sürdürülebilirlik taahhüdüne uygun olarak ve SMI - Sistema Moda Italia tarafından belirlenen yönergeleri izleyerek Milano Unica, katılımcıların farkındalığını artırmak ve fuarın karbon ayakizini azaltmak için bir dizi girişim başlattı. Sadeliği ile daha sürdürülebilir bir gelecek için ortak bir yolun güçlendirilmesine katkıda bulunan somut bir yaklaşım sergilendi.

Fuarda Vintage, Fashion Job, Woolmark, SMI - Sistema Moda Italia, Linen Dream Lab / Celc, Origin Fashion, Beliefs First, Banca Sella, Caffè Toraldo ve Lauretana gibi sponsorlara ayrılmış pavilyonlar vardı. Genç yetenekleri hedef alan en önemli girişimler arasında, Milano Unica, moda okullarından yeni mezun olmuş tasarımcıların pavilyonu olan Eyes on Me ile birlikte moda endüstrisinde ünlü bir isim olan Back to School'u da sundu. Katılımcı bakış açısına göre, fuar daha önceki Şubat edisyonunda kaydedilen büyüme eğilimine paralel olarak devam ettiği onayladı.

1551081213_milano-unica-315.jpg

Milano Unica İçerik Projeleri, Celc, Woolmark, Banca Sella, Sistema Moda Italia ve Me Me Eyes'tan oluşan Linen Dream Lab gibi ortaklarla işbirliği içinde geliştirildi. Linen Dream Lab, MASTERS OF LINEN® ve EUROPEAN FLAX® adlı iki farklı markasıyla geleceğin yeşil elyafını sundu. Woolmark bölgesi en son trendleri sunarken, Sistema Moda Italia, ekonomik / politik kurum ve kuruluşlarla ilişkileri kolaylaştırarak ve uluslararasılaşma sürecinde işletmeleri destekleyerek sektörün çıkarlarını teşvik etti. Eyes Me Me, genç yeteneklere adanmış özel projenin ikinci edisyonu. Ana moda okullarından yeni mezunlar, Milano Unica'yı ziyaret eden alıcılara ve profesyonellere tasarımlarını sunma fırsatına sahip oldular.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.