Messe Frankfurt Tekstil Fuarlarını İptal Etti

Geçtiğimiz ay Mayıs’da yapılacağı açıklanan Heimtextil, Techtextil ve Texprocess 2022'ye kadar ertelendi; Uluslararası Tüketim Malları Fuarı iptal edildi.

  17 Şubat 2021 10:03 Çarşamba
Messe Frankfurt Tekstil Fuarlarını İptal Etti

Messe Frankfurt, Almanya’da 2021 yılı ilk çeyreğinde düzenlediği tüm fuarlar için fiziksel etkinlikten vazgeçme kararı aldı. Geçtiğimiz ay yaptığı açıklamalarda Mayıs ayında Heimtextil, Techtextil ve Texprocess fuarlarının normal olarak gerçekleştirileceğini açıklamıştı. Ocak ayı içerisinde şirketten yapılan açıklama ile,Mayıs için planlanan fuarlar -Heimtextil, Techtextil ve Texprocess getirilen yönetmelikler ve seyahat kısıtlamaları nedeniyle ertelendiği bildirildi.

Açıklamada ‘’Şu anda görünürde pandeminin sonu yok. Almanya'da etkinlikler etkin bir şekilde yasaklandı ve devam eden uluslararası seyahat kısıtlamaları, Nisan veya Mayıs 2021 için herhangi bir ticaret fuarı planı yapmanın imkansız olduğu anlamına geliyor. “Koronavirüs salgını gündemin ana konusu ve planlarımız olumsuzlukların etkisinde kaldı. Messe Frankfurt İcra Kurulu Üyesi Detlef Braun, mevcut durumun ışığında, müşterilerimizin Nisan veya Mayıs aylarında uluslararası ticaret fuarları için taleplerini karşılamamız mümkün olmayacak.’’dedi

Bu nedenle Messe Frankfurt, müşterileri ve ortaklarıyla yakın istişarenin ardından Nisan için planlanan hibrit Prolight + Sound etkinliğini ve Mayıs için planlanan üç tekstil fuarı Heimtextil, Techtextil ve Texprocess'i ertelemeye ve Nisan için planlanan Uluslararası Tüketim Ürünleri Fuarı'nı iptal etmeye karar verdi. Eğlence, teknoloji, tüketim malları ve tekstil endüstrilerindeki trend bazlı sipariş döngüleri için yıllık bir bahar etkinliği şarttır, bu da bu olayların yılın ikinci yarısına kadar ertelenmesinin katılımcıların çıkarlarına hizmet etmeyeceği anlamına gelir. Buna ek olarak, bu, endüstri katılımcılarının normalde hazırlıklarını yüksek hızda - lojistik sağlama süresine kaydırdıkları zamandır. Bu, özellikle Techtextil ve Texprocess'teki katılımcılar için çok önemlidir çünkü bazı katılımcılar temsil gereği  Frankfurt'a makine getirmesi gerekir. Mevcut durum ve süregelen seyahat kısıtlamalarının bir sonucu olarak, katılımcılar, kimlerin katılımına izin verileceği ve müşteri temasları konusunda büyük belirsizliklerle karşı karşıya kalıyor ve bu da ticaret fuarı katılımını taahhüt etmeyi son derece zorlaştırıyor. Şu anda, Nisan veya Mayıs için ticaret fuarı sunumlarında yatırımlar için herhangi bir kesin planlama  olası değil.

Messe Frankfurt hakkında temel bilgiler

Messe Frankfurt, kendi sergi alanlarıyla dünyanın en büyük ticaret fuarı, kongre ve etkinlik organizatörüdür. Messe Frankfurt Grubu, toplam 30 bağlı kuruluşta yaklaşık 2.500 * kişiyi istihdam etmektedir. Şirket, 2019'da 738 milyon Euro'luk satışın ardından 2020'de yıllık yaklaşık 250 * milyon Euro'luk satış gerçekleştirdi. Koronavirüs pandemisinin neden olduğu zor zamanlarda bile, sektör sektörlerimizle küresel olarak ağ halindeyiz. Sektörlerimizle yakın bağlarımız var ve Fuarlar ve Etkinlikler, Mekanlar ve Hizmetler iş alanlarımız çerçevesinde müşterilerimizin ticari çıkarlarına verimli bir şekilde hizmet ediyoruz. Grubun en önemli USP'lerinden biri, tüm dünyaya yayılan, birbirine sıkı sıkıya bağlı küresel satış ağıdır. Kapsamlı hizmet yelpazemiz - hem yerinde hem de çevrimiçi - dünya çapındaki müşterilerin etkinliklerini planlarken, düzenlerken ve yürütürken tutarlı bir şekilde yüksek kalite ve esneklikten yararlanmasını sağlar. Dijital uzmanlığımızı yeni iş modelleriyle genişletiyoruz. Geniş hizmet yelpazesi, sergi alanlarının kiralanması, fuar inşaatı ve pazarlaması, personel ve yemek hizmetlerini içerir. Merkezi Frankfurt am Main'de bulunan şirket, Frankfurt City (yüzde 60) ve Hesse Eyaleti'ne (yüzde 40) aittir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.