LYCRA® İnovasyonları Çorap Üreticilerine Tanıtıldı

INVISTA’nın evsahipliğini üstlendiği LYCRA®MOVES ISTANBUL III” semineri,2017- 2018 çorap teknik ve teknolojilerini, Türkiye’nin yenilikçi çorap üreticileri ile buluşturdu.

  04 Temmuz 2017 01:00 Salı
LYCRA® İnovasyonları Çorap Üreticilerine Tanıtıldı

LYCRA® markasının sahibi INVISTA,global tanıtım çalışmaları kapsamında çorap sektörüne üçüncü kez ev sahipliği yaparak 2017-2018 sezonu yeni çorap trend ve inovasyonlarını beğeniye sundu.Hollandalı tasarım ajansı Stijinstituut Amsterdam tarafından hazırlanan yeni sezon trend ve inovasyonları, INVISTA Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Çorap Pazarlama Müdürü JaneGwyther ile moda sektöründe uzun yıllar modellik yapmış olan Deniz Pulaş tarafından davetlilerle paylaşıldı. Yeni sezon inovasyonları arasında 7/24 rahatlık ve performans sağlayan ve yeniçağın yaşam tarzı haline gelen “Athleisure” trendi de bulunuyor.

Yeni çorap inovasyonları, enerjik estetik görüntü ve sık performansı bir araya getiren; elyaf konseptlerindekiyenilikleri değişikgiyim tarzlarıyla birleştirenfarklı trendlerden oluşmuş bir portföyden oluşuyor. Seminerde bu portföyün parçası olan 4 farklı trendin sunumu yapıldı.

TheLaboratory, bacaklara dinamizm ve enerji katıyor.TheBeautyParlour ile çoraplar lüks ve rahat katmanlar olarak ortaya çıkarılıyor.The Office, klasik parçalar ve takım elbiselerle giyilen çoraplara kurumsal görünümü kaybettirmeden dinamizm katıyor. TheWild ise güçlü, doğayı önemseyen dayanıklı bacakları destekliyor.

INVISTA’nın 2017-2018 çorap trendlerinde,LYCRA®, COOLMAX® ve THERMOLITE® elyaflarla üretilen ürünler; Ar-Ge, tasarım ve teknoloji alanlarında limitsiz düşünmenin gücünü inovasyona taşıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.