Londra Moda Haftasında Hong Kong Temaları

HKTDC tarafından, Hong Kong moda tasarımcıları ve markalarını küresel profilde duyurmak için düzenlenen ‘Fashion Hong Kong’, Londra moda haftasına damga vurdu.

  13 Nisan 2018 01:00 Cuma
Londra Moda Haftasında Hong Kong Temaları

Hong Kong Ticaret Geliştirme Konseyi (HKTDC), bu yıl bir ilki gerçekleştirerek Londra Moda Haftası’nda 4 ayrı temadan oluşan ‘Fashion Hong Kong’ tasarımlarını sergiledi. HKTDC, 16 Şubat’ta, 600’den fazla alıcının ilgisini çeken, aralarında medya temsilcileri, moda uzmanları ve İngiltere ile Hong Kong arasındaki moda sanayi oyuncularının da yer aldığı ‘Fashion Hong Kong’ sunumunu gerçekleştirdi. Aralarında Jenny Packham markasının tasarımcı ve CEO’su olan Mathew Anderson da olduğu pek çok ünlü ve moda sever de organizasyona katıldı.

Londra Moda Haftası’nda İlk Gösterim

Londra’da yer alan ‘Fashion Hong Kong’ moda tasarımcıları arasında; Yi Chan ve Lary Cheung (HEAVEN PLEASE+), Vickie Au (HOUSE OF V), Dora Chu (MaisonVermillion) ve Glori Tsui (METHODOLOGY) oldu. Her biri kendine özgü karakterlere sahip olan bu dört katılımcı marka Hong Kong modasının geniş yelpazedeki tasarımlarını sergiledi.

HKTDC tarafından Hong Kong moda tasarımcı ve markalarını küresel profilde duyurmak için düzenlenen ‘Fashion Hong Kong’ uluslararası bir tanıtım serisinden oluşuyor. ‘Fashion Hong Kong’ 2015 yılından beri New York Moda Haftası, Kopenhag Moda Haftası ve Tokyo Moda Haftası gibi uluslararası moda etkinliklerinde dünya standartlarında podyumlar hazırlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.