Lodovico Camozzi: “Bu Fuara Katılmak Değerli Bir Fırsat”

Camozzi Grubu Başkanı Lodovico Camozzi, Marzoli’nin ITMA Barselona Fuarı’na katılımı sonrası bazı değerlendirmelerde bulundu.

  31 Ağustos 2019 00:00 Cumartesi
Lodovico Camozzi: “Bu Fuara Katılmak Değerli Bir Fırsat”

Bir Camozzi Group şirketi olan Marzoli, eğirme işleminin en iyi performansı için komple eğirme hatları, komponentler ve dijital çözümler tedarikinde lider firmalardan biri olarak katıldığı ITMA Barselona fuarın akıllı iplikçiliğin geleceğini “dokumaya” hazır olduğunu gösterdi. Tamamen canlandırılmış bir imaj ve zengin bir yeni çözümler gösterimi ile etkinliğe katılan şirkete özel bir vitrin olan fuarda Marzoli, yaklaşımını ve değerlerini paylaştığı Camozzi Grubu'nun standartlarına uygun olarak daha yüksek bir performans sağlamayı hedeflemişti.

Marzoli'nin yeni kurumsal logosuna da dahil olan “Tekstil Mühendisliği”, müşterileri ile yakın temas içinde inovasyon ve çalışma yeteneğini çok iyi şekilde ifade ediyor ve bunları sürecin tüm aşamalarında destekliyor: Ön çalışmalardan tesis inşaatına, hat başlangıcı da dahil olmak üzere, optimizasyonu, yönetimi ve tek bir makine veya komple bir iplik fabrikası olup olmadığına bakmaksızın müteakip işletmeyi misyon alma. Bu gelişmiş yaklaşım Marzoli'yi, dünya çapında ihraç edilen eşsiz çözümlerin yaratılmasında Küresel Ortak olarak, üretim verimliliği, esneklik ve kalite ile eşanlamlı kılıyor.

Marzoli'nin bir diğer gücü de, tahmini bakım için akıllı çözümler oluşturmak amacıyla sensörleri ve entegre teşhis sistemlerini kullanmak, ayrıca tesislerin uzaktan kontrolü ve yönetimi sağlamak gibi en gelişmiş dijital teknolojilerin daha da geliştirilmesi ve birleştirilmesi konusundaki uzmanlığı. Daha spesifik olarak, Camozzi Digital ile işbirliği içinde olan Marzoli, MRM'yi (Marzoli Remote Maintenance) geliştirdi: Dünyadaki ilk büyük patentli yazılım platformu olan ve iş süreçlerini sürekli izlemek için kritik görev olarak algılanan makine süreçlerinin büyük verilerini analiz edebiliyor. Bu, makine duruş sürelerinin kısalması, daha uzun parça ömrü, daha etkin ve hızlı bir bakım demektir. Öte yandan, YarNet tarafından uzaktan kontrol imkanı da mümkün kılındı: Kullanıcıların tüm Marzoli iplik eğirme işlemlerini doğrudan PC'lerinden kolayca yönetebildikleri ve her bir makineyi kolayca sorgulayabilecekleri, üretkenliği ve karlılığı en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen müşteriler için gerçek katma değerli bir teknoloji olan son derece yenilikçi bir yazılım.

Brain Box

Sergilenen yenilikçi ürünler arasında Brain Box da yer aldı. Brain Box, tamamıyla kurum içinde geliştirilen ve tesis performansını önemli ölçüde artıran entegre bir APP’i olan yeni patentli bir Marzoli yazılımı. Aslında, yapılan testlerden elde edilen veriler verimlilikte %5.5'lik bir artış, yeterlilikte %8'lik bir artış ve %1.5'lik enerji tasarrufu olduğunu gösteriyor.

ITMA'daki diğer bir cazibe merkezi, geleneksel eğirme hatlarına kıyasla, Marzoli'nin yenilikçi 24.000 eğirme modülü oldu. Marzoli, iklimlendirme için %4’lük bir maliyet tasarrufu, üretim alanlarının karelerindeki yatırımlarda %10 ve iç lojistik için %9’luk bir maliyet tasarrufu sayesinde müşterilerinin TCO’da (Toplam Sahip Olma Maliyeti) önemli bir azalma elde etmelerini sağlıyor. Stantta, ziyaretçilerin bir dokumahane “turuna” katılabilecekleri sanal gerçeklik gösterimi içeren bir alan da vardı. Bu eşsiz deneyim boyunca, özel video önizlemeleri, piyasaya sürülen iki ek ürün de dahil olmak üzere, Marzoli makinelerinin ve çözümlerinin sunulduğu tüm potansiyeli ve avantajları da ortaya çıktı: Devrim niteliğindeki CMX penye makinası ve 2400 iğ MDS2.4 eğirme çerçevesi.

“ITMA’ya Katılmak Değerli Bir Fırsat”

Marzoli ve Camozzi Digital'in Genel Müdürü Mühendis Cristian Locatelli; “En son teknolojiye sahip CMX makinemiz, 115 kg/saat kapasiteye sahip, önceki modele göre %25 daha yüksek verimlilik alınabilen, %20 kW/kg'ye eşit enerji tasarrufu sağlayan 10 yeni kafa tarama sistemidir. Aynı şekilde, 2400 iğ MDS2.4 Hyper Ring eğirme çerçevesi, enerji tüketimini en az% 50 azaltırken, azaltılmış yatırımlar ve düşük bakım maliyetleri ile maksimum verimlilik sağlar.” diyerek sözlerini şöyle sonlandırdı: “Aslında, müşterilerimiz için bir ortak olmak, her zaman en yüksek performansta çalışan sistemler geliştirmeye yönelik kaliteli tavsiyeler sağlamak için elimizdeki tüm uzmanlığı ve teknolojik bilgileri kullanmak anlamına gelir.”

Camozzi Grubu Başkanı ve İcra Kurulu Başkanı Lodovico Camozzi, ITMA gibi prestijli bir etkinliğe katılmanın, yüksek değeri olan Marzoli çözümlerini endüstri profesyonelleri ile paylaşmak ve geleceğin dönüşümünü sağlamak için değerli bir fırsat olduğunu söyleyerek; “Gerçekten de, sürekli iyileştirmeye yönelik vizyonumuzun, yeni ve zorlu hedeflere ulaşarak hedef pazarlarında büyümeyi amaçlayan müşteriler için katma değeri temsil ettiğinden eminiz.” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.