Küresel Tekstil Endüstrisi Dubai’de Buluşuyor

Uluslararası Giyim ve Tekstil Fuarı’nın (IATF) dokuzuncu edisyonu, hem yerel hem de uluslararası tekstil ve hazır giyim üreticilerini Dubai’de ağırlamaya hazırlanıyor.

  19 Haziran 2018 01:00 Salı
Küresel Tekstil Endüstrisi Dubai’de Buluşuyor

Tekstil, kumaş, aksesuar ve baskı sektöründeki yenilikleri sergilemek için MENA bölgesinde önemli bir platform sunan Uluslararası Hazır Giyim ve Tekstil Fuarı (International Apparel & Textile Fair- IATF) dünya çapında şirketleri bir araya getireceği 9. Edisyonuna hazırlanıyor.

Katılımcıların çoğunlukla Avrupa, Hindistan, Çin, Endonezya, Japonya ve Türkiye’den yer aldığı IATF, tekstil endüstrisindeki üreticilerin, yeni ürünlerini pazara tanıtmaları için önemli bir fırsat sunuyor. Sonbahar-Kış trendlerinin sergileneceği IATF’in 9. edisyonu 12-14 Kasım 2018 tarihlerinde Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenecek. Fuar kapsamında hazır giyim, ev tekstili, kumaş, baskı teknolojileri, tekstil teknolojileri ve hazır giyim aksesuarları alanında üreticiler, 3 gün boyunca ürünlerini moda alanındaki alıcılar ve tasarımcılara sergileyecekler. Etkinlik ayrıca alıcılar, distribütörler ve tasarımcılara prestijli küresel üreticilerin zengin ürün gamını görme fırsatı sağlıyor.

24-26 Nisan 2018 tarihleri arasında 8. Edisyonu gerçekleştirilen IATF, dünyanın çeşitli ülkelerinden 125’ten fazla katılımcıyı ağırlamıştı. Fuarın, Sonbahar-Kış edisyonunda da dünya çapında katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılaşması bekleniyor. IATF, bölgedeki hazır giyim ve tekstil pazarının artan talebi üzerine, her edisyonda farklı ürün gruplarıyla daha fazla katılımcı çekerek fuarı daha büyütmeye ve çeşitlendirmeye odaklanıyor.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster