“KTM Fuarları Küçüksan Metal Makine İçin Çok Önemli”

KTM 2019’a katılan Küçüksan Metal’in kurucusu Ali Küçük, “KTM Fuarı’nı hem Türkiye pazarına ulaşmanın bir yolu hem de dünyaya açılan kapı olarak görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

  05 Ekim 2019 00:00 Cumartesi
“KTM Fuarları Küçüksan Metal Makine İçin Çok Önemli”

2001 yılında Ali Küçük tarafından kurulan Küçüksan Metal Makine, “Klima üfleme kanalları, harman hallaç boruları, havalandırma sistemleri imalatı ve montajının yanı sıra alüminyum asma tavan, balya presi çırçır makineleri”  ve daha birçok makine üretim alanlarında özel sistemlerin üretimini gerçekleştiriyor. Şirket, yeni yapılanmasıyla da birlikte Kahramanmaraş’ta 5 bin metrekare kapalı alanda üretim ve hizmet olanaklarını müşterileriyle buluşturuyor. Kurucusu Ali Küçük ile beraber birçok gelişmeye adını yazdırmış olan Küçüksan, yurt içi ve yurt dışı satış faaliyetleriyle ülke ekonomisine katkılarını sürdürmeye devam ediyor.

Bu yıl beşincisi düzenlenen Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2019’a 98 metrekarelik bir stand alanıyla katılan şirketin kurucusu Ali Küçük, fuarla ilgili; “Müşteri memnuniyeti, ürün güvenilirliği, sağlamlık ve dürüstlük ilkelerini benimseyerek çıktığımız bu yolda tüm Türkiye ve dünyaya kendimizi ispatlamak için KTM 2019’a katıldık.” dedi.

“KTM Fuarı Hem Türkiye Pazarına Ulaşmanın Bir Yolu Hem de Dünyaya Açılan Kapı”

Gelişmiş ülkeler arasında yer alabilmek için küresel rekabet gücü yüksek bir üretim sanayine sahip olunması gerektiğini vurgulayan Küçüksan Metal Makine Yönetim Kurulu Başkanı Ali Küçük; “Güçlü bir sanayi altyapısı oluşturmanın yolu güçlü bir makine sektöründen geçiyor. Biz de Türkiye pazarındaki hedeflerimizi sağlam adımlarla öne çıkarmaya çalışıyor ve tüm Türkiye’ye hizmete etmeye hazır olduğumuzu bildirmek istiyorum.” dedi. Küçük, KTM Fuarı’nın şirket hedeflerini gerçekleştirmesindeki önemini şu sözlerle belirtti: “Türkiye pazarındaki hedeflerimize ulaşmanın kilit noktalarından biri de tekstil makinecilerini ve makine üreticilerini bir araya getiren Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’dır. KTM Fuarı’nı hem Türkiye pazarına ulaşmanın bir yolu hem de dünyaya açılan kapı olarak görüyoruz. Bu bağlamda Küçüksan Metal Makine olarak sorumluluklarımız farkındayız.”

Sözlerine KTM Fuarı’ndan bahsederek devam eden Ali Küçük; “Gelişen ve değişen Türkiye pazarı alt yapısında sesini duyurabilmenin ürün ve malzeme tanıtımı yapabilmenin en güvenilir ve sağlam yolu fuarlara katılmaktır. Gelişen teknolojimiz KTM Fuarı’na katılmakta belirleyici bir faktör oldu. KTM Fuarlarının Küçüksan Metal Makine için büyük önem arz ettiğini rahatlıkla söyleyebilirim.” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.