KTM 2022’nin Tarihi Açıklandı

Dokuzuncusu tekstil üretiminin merkezi Kahramanmaraş'ta düzenlenecek olan Uluslararası KTM 2022 fuarının tarihleri 03-05 Kasım 2022 olarak duyuruldu.

  29 Ağustos 2022 09:00 Pazartesi
KTM 2022’nin Tarihi Açıklandı

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası KMTSO ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde; İTHİB ana sponsorluğunda ve KOSGEB’in desteğinde Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makine Fuarı KTM 2022’nin dokuzuncu edisyonu 03-05 Kasım tarihlerinde KAFUM Fuar Merkezi’nde yerli ve uluslararası ziyaretçi ve katılımcıların yer almasıyla gerçekleştirilecek.

2014’den beri düzenlenen fuar, tekstil ve hazır giyim üretim zincirinin yanı sıra ham maddeleri de vitrine çıkarıyor. Gerçekleştirdiği organizasyonlarla sektörde adından başarıyla söz ettiren ECR Fuarcılık tarafından dokuzuncu kez düzenlenen KTM 2022, ulusal ve uluslararası birçok katılımcı ve ziyaretçiyi bir kez daha Kahramanmaraş’ta ağırlamaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıl kasım ayında gerçekleştirilen sekizinci edisyonunda Türk ve dünya tekstil endüstrisinde önemli firmaları bir araya getiren KTM 2021 Fuarı 3 gün boyunca; Kahramanmaraş başta olmak üzere Gaziantep, Niğde, Osmaniye, Şanlıurfa, Denizli, Bursa, Kayseri, Malatya, Adıyaman, Tekirdağ ve İstanbul gibi 21 şehirden 9.785 ziyaretçiyi ağırladı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.