“KTM 2019 Fuarı GCM Group için Kaçırılmaz Bir Fırsat”

Tekstil işletmelerine yenilikçi çözümler sunan GCM Group, 5. Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’na katılarak üretimini yaptıkları makineleri sergiliyor.

  28 Eylül 2019 00:00 Cumartesi
“KTM 2019 Fuarı GCM Group için Kaçırılmaz Bir Fırsat”

Kurulduğu 1988 yılından bugüne üretimde ve hizmette kalite odaklı çalışan GCM Group, yurt genelinde kazandığı güveni, yurt içinde ve yurt dışında katıldığı tekstil makineleri fuarlarıyla dünya çapında sürdürmeye devam ediyor.

Tekstil işletmelerine yenilikçi çözümler sunan GCM Group, KTM 2019 Fuarı’nda üretimini yaptıkları makineleri sergiliyor.

GCM Group Pazarlama Direktörü Pınar Özokumuşoğlu, KTM 2019 ile ilgili soruları yanıtlayarak, fuar ziyaretçileriyle buluşmanın GCM Group için kaçırılmaz bir fırsat olduğunu söyledi.

“Müşterilerimizle Buluşma Anlamında KTM 2019 Kaçırılmaz Bir Fırsat”

GCM Group’un KTM 2019 Fuarı’na; GÇ-B40-L13 Model Elastik Örme ve Dokuma Kumaş Kontrol Makinesi, fonksiyonel opsiyonları ile birlikte bilgisayarlı kalite kontrol sistemi, en ölçme, otomatik kat başı kesim, ağırlık ölçme ve kumaşları otomatik olarak paketleyecek Shrink Ambalaj Makinası ile katılacağının bilgisini veren Pınar Özokumuşoğlu, Kahramanmaraş’ın tekstil için önemli bir bölge olduğunu söyleyerek şöyle devam etti: “Kahramanmaraş, dünyanın en iyi markalarına kumaş, iplik hatta konfeksiyon üretir durumda. Bu durum tekstilde bu denli önemli payı olan Kahramanmaraş ve bölgesini bizler için de ilgi odağı haline getiriyor.”

GCM Group Pazarlama Direktörü Özokumuşoğlu, “Kahramanmaraş’ta yapılan KTM 2019 Fuarı, müşterilerimizle buluşma anlamında bizim için kaçırılmaz bir fırsat.” diyerek KTM Fuarı’nın önemine vurgu yaptı.

“Başarının Anahtarı Üretim ve Kalitede”

“GCM Group, imal ettiği makinelerde gerek kalite gerek teknoloji ile Avrupa yapımı makineler ile yarışıyor.” diyen Özokumuşoğlu; “Yerli tekstilcilerin yanı sıra tekstilin var olduğu birçok ülkeye ihracat yapan GCM, oluşturduğu temsilci ağıyla yabancı müşterilerine de profesyonel bir hizmet sunuyor. Yerli bir üretici olarak Türkiye tekstil sektörünün ihtiyaç duyduğu makinelere kendi ülkesinde daha kaliteli ve düşük maliyetlere ulaşabilme imkanı sağlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Satış sonrası hizmetin, en az kaliteli üretim yapmak kadar önemli olduğunun farkında olduklarını ve 7/24 servis hizmeti vererek müşterilerine çözüm ortağı olduklarını söyleyen Özokumuşoğlu’na göre ihracatta da gücünü arttıran ve dünya markası olma yolunda ilerleyen GCM Group, başarısının anahtarını üretimde ve hizmette kalite odaklı çalışmaya bağlıyor.

GCM Group’un Ürün Portföyü

Güven Çelik olarak edindiği bilgi ve deneyimi ‘GCM Group’ adı altında birleştiren firma; tekstil makineleri alanında GCM markasıyla, plastik ve geri dönüşüm makineleri alanında GCM Geri Dönüşüm adıyla, otomasyon ve yazılım sistemleri alanında da GCM Otomasyon olarak İstanbul-Hadımköy’deki fabrikasında faaliyetlerine devam ediyor.

GCM Group’un ürün portföyünde; kumaş kontrol makineleri, kumaş paketleme makineleri ve taşıma hatları, otomasyon projeleri, numune kumaş kesme makineleri ve ışık kabini, barkodlu kumaş kartela sistemi, bilgisayarlı kumaş kalite kontrol ve barkodlu depo yönetimi sistemi, kumaş katlama makinesi yer alıyor. Bu makinelere ilave olarak GCM Group, tekstil sektörüne özel amaçlı makineler de sunuyor.

30’u Aşkın Ülkeye İhracat Yapıyor

GCM Group’un 2019 yılı hedeflerini de paylaşan Pınar Özokumuşoğlu; “Müşterilerimizle çözüm ortağı olarak uluslararası gücümüzü arttırmak ve bugüne kadar yurt dışında 30’u aşkın ülkeye kadar ulaşabilmiş ihracat ağımızı daha da genişletmek istiyoruz. Özellikle tekstilin var olduğu Hindistan, Bangladeş, Pakistan, Mısır, Özbekistan, İran, Hollanda, Rusya, Endonezya ve Güney Amerika gibi ülkelere makine ihracatımızı arttırmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.