KTM 2019 Fuarı Cesa Isımak İçin Verimli Geçti

Endüstriyel tesis klima sistemleri konusunda uzman olan Kahramanmaraş merkezli Cesa Isımak, KTM 2019 Fuarı’nda gövde gösterisi yaptı.

  02 Ekim 2019 00:00 Çarşamba
KTM 2019 Fuarı Cesa Isımak İçin Verimli Geçti

1992 yılında Cengiz Sayit tarafından Kahramanmaraş'ta kurulan Cesa Isımak, 5. Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nda boy gösterdi.

Cesa Isımak Genel Müdürü Selin Sayit, firmalarıyla ilgili bilgi verirken; “Her türlü endüstriyel tesis klima sistemleri ve ekipmanları üretimi, otomasyonu Cesa Isımak tarafından yapılmaktadır. Bu çerçevede birçok fabrika, otel, iş merkezi, hastane gibi tesislerin projelendirilmesi ve taahhüdü yapılmaktadır.” ifadelerini kullandı.

Tekstil Fabrikaları İklimlendirilmesi

“Özellikle tekstil fabrikaları iklimlendirilmesi, telef toplama üniteleri gibi sistemler konusunda uzman olan Cesa Isımak, bu alanda güçlü referanslara sahip ve tercih edilen firmadır.” diyen Sayit, “Cesa Isımak, teslim sonrası desteği ile de yüksek müşteri memnuniyeti sağlamaktadır. Bugüne kadar kurulan sistemlerin sağlam, verimliliği yüksek, yeniliğe açık, tasarruflu olması ve sağladığı işletme kolaylığı ile tercih edilen bir markadır. Üstelik tüm bu özellikleri estetiği göz ardı etmeden sunar.” açıklamasında bulundu.

KTM 2019’a katılımlarıyla ilgili de konuşan Selin Sayit, özellikle Kahramanmaraş merkezli Cesa Isımak için ayrı bir öneme sahip olan fuarın, vizyonlarına uygun olarak yurt içi ve yurt dışı bağlantılar kurma yolunda önemli bir organizasyon olduğunun altını çizdi.

Cesa Isımak’ın Hizmet ve Ürünleri

Cesa Isımak’ın hizmetlerinden bahseden Sayit, Tekstil Klima Sistemleri konusundaki hizmetlerine değinerek; “Firmamız, tekstil fabrikalarının havalandırılması ve iklimlendirilmesi konusunda 30 yıllık tecrübesi, güçlü ve dinamik ekibi ile sizlere hizmet vermeye hazırdır. Projelerimizde size özel en uygun ve pratik çözümlerimizi yüksek kalite ile size sunuyoruz. Sistemlerimizi yüksek verimlilik ile kurarız, bu sayede yatırımınız kendini kısa sürede amorti eder.” ifadelerini kullandı.

Jet filtre, fanlar, nemlendirme hücresi, siklonlar, ısıtıcı serpantinleri, hava dağıtım kanalları, hava dağıtım kanalları, panjurlar ve klima santral kapıları gibi Cesa Isımak ürünlerinden bahseden Sayit, KTM 2019 Fuarı’nda tekstil sektörü temsilcileriyle buluşmaktan memnuniyet duyduklarını ve fuarın kendileri için oldukça verimli geçtiğini söyledi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.