Karl Mayer’den “Yenilikçi İş Birliği” Hamlesi

Karl Mayer, Interfilière’in ‘’Beyin Fırtınası’’ konulu ‘’Yenilikçi İş Birlikleri’’ platformuna dahil oldu.

  12 Şubat 2020 08:56 Çarşamba
Karl Mayer’den “Yenilikçi İş Birliği” Hamlesi

Tekstil makine konseptlerinde öncü olan Karl Mayer 18-20 Ocak tarihleri arasında Paris’te gerçekleşecek olan Interfilière Paris organizatörleri tarafından ‘’Yenilikçi İşbirliği’’ düşüncesiyle sektör temsilcilerini bir araya getiren “Yenilikçi İş Birlikleri” platformuna dahil oldu.

Tekstil Tedarik Zincirinin Tüm Alanlarından Profesyoneller Bu Platformda

Bu platform sayesinde, marka stratejistleri, start-up firmalar ve tasarıma ağırlık veren girişimciler,tekstil tedarik zincirinin tüm alanlarından üst düzey trend belirleyici profesyonellerle konuşma fırsatını yakalıyorlar.

“Birçok İlginç Konuşmayı Dört Gözle Bekliyoruz”

Interfilière’in ‘’Beyin Fırtınası’’ konulu ‘’Yenilikçi İşbirlikleri’’ platformuna dahil olduğunu duyuran Karl Mayer Tekstil Teknolojisi Başkanı Gabriela Schellner “Son birkaç aydır Elektronik Giyilebilir, Spor Giyim için Bodymapping, İç Çamaşır ve Farklı Tarzlara hitap eden Tek Parça Tasarımlar, özellikle İç Çamaşır ve Mayo ile Atletik Giyim  kombinasyonu üzerine yoğunlaştık. Geliştirilen stiller ve konseptler, farklı ticaret fuarlarında büyük bir ilgi ile karşılandı. Paris'te de bu konuda birçok ilginç konuşmayı dört gözle bekliyoruz “ dedi.

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.