Karl Mayer’den Yeni Raşel Makinesi Serisi

Karl Mayer, RACOP-NW serisi raşel makinesini duyurdu ve Obertshausen’de bulunan genel merkezinde kurum içi şovla makineyi gösterime sunacak.

  01 Mayıs 2019 14:36 Çarşamba
Karl Mayer’den Yeni Raşel Makinesi Serisi

Karl Mayer, yeni RACOP-NW serisiyle nonwoven sektöründe standartları belirliyor. Bu yüksek hızlı raschel makineleri, iki veya üç kılavuz çubuk kullanarak nonwoven kumaşlar oluşturmak için elyaf iplikleri birbirine bağlıyor, böylece örme teknolojisinin diğer işlemlere göre tüm olağan avantajlarını sunuyor. Bu nedenle, bu işlem, kimyasal bağlama faktörleri kullanıldığında geçerli olmayan, elastikiyet ve hacimli olma gibi tekstil özelliklerini üretiyor. Isıl işlemlere kıyasla çok daha az enerji tüketimi sağlanıyor. Yeni RACOP-NW modelleri piyasa tarafından yaygın kabul görmelerine neden olan faktörler göz önünde bulundurulduğunda, aynı zamanda esnekliği maksimum üretkenlikle birleştiriyor.


1556710820_karl-mayer-665.jpg

Karl Mayer, bebek bezleri için temizlik bezleri ve kanca ve halka bağlantı elemanları gibi hijyen ürünlerini olduğu kadar, yeniden kullanılabilir alışveriş poşetlerindeki satış fırsatlarını plastik poşetlere alternatif olarak görüyor. Teknik uygulamalar ayrıca, otomotiv sektöründeki kablo kılıfları, dolgu malzemeleri ve yalıtım malzemeleri, örneğin; şilteler, halı karolar için tekstil yüzeyler, ayakkabılar, giysiler ve astarlar için çok geniş  nihai kullanım alanları sunuyor.

Teknik Konsept Ve Piyasaya Sunulması

RACOP-NW makine serisindeki ilk modeller RACOP 2-NW ve RACOP 3-NW. Makineler başlangıçta E12, E 14, E 22 ve E 28 ölçülerinde ve başlangıçta 160"çalışma genişliğinde mevcut. Daha fazla çalışma genişliği ve isteğe bağlı elektronik kılavuz çubuk kontrolü planlanıyor. EL fonksiyonu, desen aralıkları ve üretim yapılarını gözle görülür derecede arttırarak, iplik eğirme esnasında yeni raşel makinesinin potansiyelini genişletiyor. Bu makinalar takviye kumaşlarını ve 5 mm kalınlığa kadar delinebilen diğer taşıyıcı alt tabakaları işleyebiliyor. Özel uygulamalar için halkalar isteğe bağlı olarak temin edilebiliyor ve bu özel kumaşlar üretilirken, çok yönlü olmasının yanı sıra, RACOP-NW makineleri maksimum 2.000 dk-1 hızında çalışıyor.

Makineler Satılmaya Başlandı

RACOP 2-NW ve RACOP 3-NW makineleri hemen sipariş verilebilir ve şu ana kadar dört makine teslim edildi. Yeni makine serisi, 14-17 Mayıs tarihleri ​​arasında Frankfurt'ta düzenlenen Techtextil 2019 sırasında Karl Mayer’in Obertshausen'deki genel merkezinde gerçekleşecek olan bir kurum içi sergide gösterilecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.