Karl Mayer, Sanal Fuarda

Karl Mayer 15-30 Ekim 2020 tarihleri arasında WTiN Virtual Trade Show'da bir bakıma yer alacak.

  18 Ekim 2020 13:23 Pazar
Karl Mayer, Sanal  Fuarda

Yenilikçi pazar liderinin tekstil endüstrisi için bilgi ağı tarafından düzenlenen fuara katılımı, sadece bir değil iki ilke öncü. Karl Mayer Group, çevrimiçi bir ticaret fuarında ilk kez sahneye çıkacak ve aynı zamanda kendisini yeni Stoll iş birimiyle birlikte ilk kez geniş bir endüstri kitlesine sunacak.

Karl Mayer  standında ziyaretçiler, en önemli dikiş işlemine uygun formasyon tekniklerinden ikisi olan çözgülü örgü ve düz örgü için geleceğe yönelik bir çözüm portföyü bulacaklar. Şirket ayrıca teknik tekstiller, çözgü hazırlama, dokuma ve dijitalleşme alanlarında trend belirleyen yenilikler sunacak. Bu teklifler, müşterilerinin ticari faaliyetlerini daha başarılı hale getirebilir.

Çözgülü örme alanında sunum, ekstra geniş yüksek performanslı triko makineleri portföyündeki en yeni nesil model olan HKS 3-M ON'a odaklanıyor. Yeni gelen, öncekinden% 15 daha hızlı ve kullanımı daha da kolay ve dolayısıyla daha hızlı. Bununla birlikte, her şeyden önce, hat tasarımı ve üretimi söz konusu olduğunda mümkün olan en geniş kapsamı sunar.

Karl Mayer ticaret fuarı sunumundaki diğer önemli noktalar arasında, inşaat endüstrisinde ve altyapı projelerinde son derece popüler olan denim üretimi ve teknik tekstiller için çevre dostu ve ekonomik indigo boyama işlemi yer alıyor. Bu alanda, bir WEFTTRONIC II G'nin video sunumu büyük olasılıkla çok dikkat çekecektir. Özellikle cam elyaf alçı ızgarası ve geogrid üreticilerinden bu çözgülü atkı teknolojisine büyük bir talep var.

 

KARL MAYER Hakkında

Karl Mayer, tekstil makine yapımında yenilikçi bir pazar lideri ve itici güçtür. Üretici, çözgülü örme ve düz örme, teknik tekstiller, dokuma için çözgü hazırlama ve dijitalleştirme alanlarında mükemmel çözümler sunmaktadır.

Dijital çözümler Stoll markası altında düz örgü ürün portföyü KM.ON markası altında sunulmaktadır.

Uluslararası müşterilerinin başarısını sağlamak için Karl Mayer, müşterilerine her zaman en ekonomik ve teknik ürün ve hizmetleri sunmaya ve tekstil dünyasına yeni ivme kazandıran yenilikler sunmaya istekli olmuştur.

Dünya çapında 3.300'den fazla çalışanıyla uluslararası kuruluş, ana pazarlarında üretim yapmaktadır, böylece KARL MAYER, müşterilerine ve onların ihtiyaçlarına her zaman yakın olur. Bugün şirketin ABD, İngiltere, Hindistan, İtalya, Hong Kong, Japonya, Çin, Bangladeş ve İsviçre'de yan kuruluşları ve tüm dünyada acenteleri bulunmaktadır.

Alman aile şirketi 1937'de kuruldu ve o zamandan beri finansal bağımsızlık ve ekonomik sürdürülebilirlik, şirketin kurumsal stratejisinin her zaman önemli unsurları oldu. Uzun yıllara dayanan profesyonel deneyime ve her alanda yüksek kalite seviyesine sahip köklü ve güvenilir bir ortak olarak KARL MAYER, müşterilerinin ve iş ortaklarının rekabet gücünü desteklemektedir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.