Karl Mayer Yeni Ürünlerini Şangay’ da Tanıtacak

Şangay’da düzenlenecek Fuar da yeni teknolojileri sergilemeye hazırlanan Karl Mayer, Çinli Highsun ile yaptığı işbirliğinin temellerini de güçlendirecek

  14 Ekim 2018 01:00 Pazar
Karl Mayer Yeni Ürünlerini Şangay’ da Tanıtacak

Bu yıl 15-19 Ekim tarihleri arasında Şangay’ da düzenlenecek ITMA ASIA + CITME Fuarı dünyanın dört bir yanından yaklaşık 100.000 ticari ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşecek. Şangay Ulusal Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenmesi beklenen etkinlikte Karl Mayer,  dijitalleşme, sürdürebilirlik ve yeni dünya teknolojileri üzerine inovatif bir sunum gerçekleştirecek. Sürdürülebilirlik alanında, ‘Cleaner Productions’ sloganı adı altında çözümler sağlamayı hedefleyen Karl Mayer, akıllı teknolojilerle daha düşük enerji tüketen ve çevre dostu yeni çözgülü örme makinelerini bu fuarda sergileyecek.

Highsun ve Karl Mayer’ın Güçlü Ortaklığı

Fuar da, üretim sürecinde ortaya çıkan tekstil atıklarına, yeni ve kazançlı kullanım alanları açmak için çeşitli ar-ge çalışmalarını sürdüren Alman şirket, atıkların çevre üzerindeki olumsuz etkilerinden de bahsedecek. Ayrıca fuar sırasında Karl Mayer, misafirlerini Çin’in Changzhou şehrinde yer alan fabrikasında, şirket içi bir şovda yer almaya davet edecek. Ziyaretçiler burada, yeni üretim hattına giren makinelerin çalışma şeklini, yerinde görme fırsatı elde edecekler. Bu sayede poliamid’ in eğrilmesinde ve spandeks kumaş üretiminde uzmanlaşmış, dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Highsun ve Karl Mayer’ ın 1994 yılından beri süregelen işbirliği giderek kuvvetlenecek.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.