ITME ASIA 2020 Fuar Alanı Başvuru Tarihi Ertelendi

Uluslararası Tekstil Makina Fuarı ITME ASIA 2020’nin fuar alanı başvuru tarihi Coronavirus krizi sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

  13 Şubat 2020 14:14 Perşembe
ITME ASIA 2020 Fuar Alanı Başvuru Tarihi Ertelendi

Çin’den dünyaya yayılan Coronavirus küresel bir kriz yaratırken ülke organizasyonlarını da olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Şangay’da bulunan ve 15-19 Ekim 2020 tarihleri arasında Ulusal Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan Uluslararası Tekstil Makina Fuarı ITME ASIA 2020 için, 28 Şubat olan fuar alanı başvuru tarihi 27 Mart’a ertelendi.

“Çin’deki Sağlık Koşulları Endişe Verici Hale Geldi”

Fuar şirketinden yapılan açıklamada “Bildiğiniz gibi, Çin'de ticari ve sosyal hayatı etkileyen yeni koronavirüs salgını nedeniyle ülke Çin’ deki sağlık koşulları endişe verici hale geldi. Çin, virüsten korunmak için tutmak uluslararası toplumla birlikte elinden geleni yapıyor. Bu ayarlamalara karşı, bazı şirketlerin fuar alanı başvuruları için daha fazla zamana ihtiyacı olabileceğine inanıyoruz. Bunun ışığında, 28 Şubat  olan fuar alanı başvurusunun tarihi 27 Mart tarihine ertelenmiştir. Bu arada, sergiyle ilgili son hazırlıkları yaparken durumu yakından izlemeye devam edeceğiz. Daha fazla gelişme olması durumunda, sizi derhal bilgilendireceğiz.” ifadeleri kullanıldı.

3 Tekstil Fuarı Ertelenmişti

Geçtiğimiz günlerde Intertextile Shanghai Hazır-Giyim Kumaşları - Bahar Edisyonu, Intertextile Shanghai  Ev Tekstili  ve Yann Expo ertelenen fuarlar olmuştu. Tekstil sektörü haricinde önümüzdeki iki ay içinde gerçekleşek olan Prolight + Sound Guangzhou, SPS - Guangzhou'daki Endüstriyel Otomasyon Fuarı Guangzhou (SIAF) ve Asiamold ve Toy & Edu, Baby & Stroller ve Shenzhen Çin fuarları da aynı yıl içinde belirlenmeyen tarihlere ertelenmişti.

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.