ITMA’da Yenilik Laboratuvarı Öne Çıktı

ITMA’da öne çıkan Yenilik Laboratuvarı (Innovation Lab), tekstil ve hazır giyim sektöründe yaşanan teknolojik yenilikleri ve bir araya getirdi.

  28 Haziran 2019 00:00 Cuma
ITMA’da Yenilik Laboratuvarı Öne Çıktı

Dördüncü endüstriyel devrimin yepyeni zeki ve esnek üretim alanı bulmasıyla yenilik, tüm tekstil ve hazır giyim camiasını küresel anlamda rekabetçi ve sürdürülebilir tutan anahtar kavram oldu. Bu sebeple, dünyanın en büyük ve tek entegre tekstil ve hazır giyim üretim teknolojisi tüm üretim zincirine yön veren teknolojiyle beraber ITMA; bilginin, disiplinler arası ve disiplinler içi partnerlerle beraber yayılımını gerçekleştirirken Ar-Ge çalışmalarından doğan başarıları da ödüllendiriyor.

ITMA Yenilik Fuarı, araştırma ve geliştirme çalışmalarıyla birlikte, tekstil ve hazır giyim endüstrisinin sürdürülebilirlik gelişmelerini de yaymayı hedefliyordu.

ITMA Yenilik Laboratuvarı, AR-GE Pavilyonu, ITMA Konuşmacılar Platformu, Yenilik Video Gösterimi, ITMA Sürdürülebilir Inovasyon Ödülü gibi dört ana içerikten oluştu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.