ITMA ASIA + CITME Online Yaka Kartı Kayıtlar Başlıyor

Devam eden Covid-19 yasaklarına rağmen, kombine fuarın yedinci baskısı, tekstil katılımcılarının Asyalı alıcılarla bağlantı kurmaları için önemli bir platform olmaya devam ediyor.

  24 Mart 2021 15:02 Çarşamba
ITMA ASIA + CITME Online Yaka Kartı Kayıtlar Başlıyor

ITMA Asia + CITME, CHTC, Fong's, Groz-Beckert, Itema, Jeanologia, Karl Mayer, MS Printing Solutions, Muratec, Oerlikon Barmag, Picanol, ReggianiMacchine, Rieter, Santoni, Saurer, Savio, Shima Seiki, Staubli, Toyota, Tsudakoma, Vandewiele ve Vanwyk gibi uluslararası üne sahip tekstil makine üreticilerinden güçlü destek almaya devam ediyor..

Kombine fuarda 170.000 metrekarelik brüt sergi alanı olması bekleniyor. Mart ayı itibarıyla şimdiden 24 ülkeden birçok yerleşik makine üreticisi de dahil olmak üzere 1.200'den fazla katılımcının katılımını sağladı.

Yerinde kuyruklardan kaçınmak için yaka kartınızı çevrimiçi olarak @ itmaasia.com'dan satın alın!

Yaka Kartı Siparişi Online-Rezervasyon Konaklama-E-Katalog İndir

Ziyaretçilerin yaka kartlarını itmaasia.com'dan çevrimiçi satın almaları için erken kayıt avantajları mevcuttur. Dijital fuar kataloğu, ödemelerini başarıyla gerçekleştirmiş ve çevrimiçi olarak kaydolmuş ziyaretçiler için de ulaşılabilir olacaktır.

Yaka Kartı Türü-1-5 gün aralığı

Erken Kayıt Oranları - (5 Haziran'dan önce öde) -RMB30 - RMB60

Yerleşik Oranlar - (12-16 Haziran) -RMB50 - RMB 100

Covid 19 Koruyucu Önlemler

Tüm katılımcıların sağlığını ve güvenliğini korumak için, show sahipleri ve organizatörleri, kombine etkinliğin güvenli bir şekilde yapılmasını sağlamak için önleyici ve sosyal mesafe kurallarını uygulamak için yetkililerle yakın çalışmayı taahhüt ediyorlar.

Zorunlu Maske Takma - Yerleşik Sıcaklık Kontrolleri – Resmi Seyahat Belgesi Kimliği ve Yasal İsim Eşleşme

Ziyaretçiler, Çin Hükümeti ve Şanghay Kongre ve Sergi Endüstrileri Birliği (SCEIA) tarafından yayınlanan yönergeler uyarınca COVID-19 ihtiyati tedbirlerini izlemeli ve bunlara uymalıdır:

. seyahat belgesinde veya ulusal kimlik kartı numarasında belirtildiği gibi tam adla ve ayrıca temas takibi için geçerli cep telefonu numarasıyla kayıt olun

. girişten önce oniste kayıt gişelerinde kimlik doğrulaması için orijinal seyahat belgesi / kimlik kartı sunulmalıdır.

. yüz tanıma işlemi için ayrılan alanlardan geçmesi gereken uluslararası katılımcılar için kayıt bankolarında zorunlu fotoğraf çekimi

. Wechat Sağlık Kodu uygulaması aracılığıyla alınan .green Şanghay sağlık kodu giriş için sunulmalıdır

.zorunlu maske giyimi ve yerinde sıcaklık taraması

* Yetkililer tarafından yayınlanan geçerli yönergelere göre değişikliğe tabi önlemler


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.