ITMA ASIA + CITME Haziran 2021’e Ertelendi

15 -19 Ekim 2020 tarihilerinde yapılması planlanan ITMA ASIA + CITME 2020 salgın sebebiyle 12-16 Haziran 2021 tarihine ertelendi.

  29 Nisan 2020 11:50 Çarşamba
ITMA ASIA + CITME Haziran 2021’e Ertelendi

ITMA ASIA + CITME 2020 15 – 19 Ekim 2020 tarihinde yapılması planlanıyordu. Ancak küresel çapta bir soruna dönüşen COVID19 salgını sebebiyle 12-16 Haziran 2021 tarihine ertelendi. Fuar Şanghay Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Etkinlik organizatörleri koronavirüs salgınının henüz durdurulamaması nedeniyle ertelemenin kaçınılmaz olduğunu bildirdi.

Sağlık Sebepleri Göz Önünde Bulunduruldu

CEMATEX Başkanı Fritz Mayer konuya ilişkin, “Bu karar katılımcılarımızın ve ortaklarımızın güvenlik ve sağlık endişeleri göz önünde bulundurularak verildiğinden anlayışınıza sığınıyoruz. Küresel ekonomi salgından ciddi şekilde etkilenmiştir. Pozitif açıdan, Uluslararası Para Fonu önümüzdeki yıl yüzde 5,8 ile küresel ekonomik büyüme olacağını öngörmüştü. Bu nedenle, gelecek yılın ortasında bir tarih üzerinde uzlaşmak daha akılcı.” ifadelerini kullandı.

“Fuar Katılımcıları Değişimler Sebebiyle Derinden Etkileniyor”

Çin Tekstil Makineleri Birliği Onursal Başkanı Wang Shutian ise, “Koronavirüsün patlak vermesi küresel ekonomi üzerinde ciddi bir olumsuz etkiye yol açtı. Aynı zamanda imalat sektörüne de etkileri olumsuz olarak yansıdı. Fuar katılımcıları, özellikle dünyanın farklı bölgelerinden, zorunlu değişimlerden derinden etkileniyor. Bu nedenle, yeni fuar tarihleriyle takvime alınan kombine etkinliğin, küresel ekonominin iyileşmesi planlanan takvimle uyumlu olacağını öngörüyoruz.  Kombine etkinlik için büyük bir özgüvenle fuar alanı başvurularını tamamlayan katılımcılara teşekkür ediyoruz ”dedi.

2018'de gerçekleştirilen son ITMA ASIA + CITME kombine fuar, 28 ülke ve ekonomiden bin 733 katılımcı ve 116 ülke ve bölgeden 100 binin üzerinde kayıtlı ziyaretçiyi ağırlamıştı.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.