ITMA ASIA + CITME 2018 İçin Online Satışlar Başladı

Dünyanın önde gelen tekstil makine üreticilerini ağırlamaya hazırlanan ITMA ASIA + CITME 2018 Fuarı için stand başvuruları online olarak başladı.

  10 Temmuz 2017 01:00 Pazartesi
ITMA ASIA + CITME 2018 İçin Online Satışlar Başladı

ITMA ASIA + CITME 2018 Fuarı stant satışları için online başvurular başladı. ITMA ASIA + CITME 2018 Fuarı, 26-30 Ekim 2018 tarihleri arasında Şangay Ulusal Fuar ve Kongre Merkezi’nde altıncı kez gerçekleştirilecek. Avrupa Tekstil Makine Üreticileri Birliği (CEMATEX ), Tekstil Sanayi Alt Konseyi (CCPIT- Tex) ve Çin Tekstil Makineleri Birliği (CTMA) ev sahipliğinde düzenlenen fuarın katılımcılardan yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

CEMATEX Başkanı Fritz P. Mayer fuar hakkındaki değerlendirmelerinde şu sözlere yer verdi; “ITMA ASIA + CITME Fuarı önde gelen tekstil makine üreticileri tarafından, Asya’da ürün ve hizmetlerini uygun maliyetli olarak sergileyebilecekleri bir alan olarak takdir edilmektedir. Günümüz küresel pazarında, tekstil üreticileri tesislerini geliştirmek için yenilikçi kaynak arayışına girmekteler. Asya’da, özellikle de Çin’de daha iyi teknolojik çözümler beklenmektedir. Bu yüzden, tüm lider markaların, bu hatırı sayılır fuarda geniş yer alacağına eminiz.”

‘Çin Malı 2025’ Stretejisi Katma Değerli Üretime Yönlendirecek

Çin hükümeti, ülkenin konumunu küresel değer zincirinde daha da geliştirmek için, sanayisini inovasyon yolu ile geliştirmeye yönelik bir yol haritası oluşturdu. Ülkenin ‘Çin Malı 2025’ stratejisi, üreticilerin akıllı sanayi üretimine ve katma değerli üretime yönlendirilmesini hedefliyor.

Çin Tekstil Makineleri Birliği (CTMA) Başkanı Wang Shutian ise, “Artan işçilik maliyetleri ve rekabetçi ticaret ortamında var olabilme ihtiyacı akıllı üretimi zorunlu kılmaktadır.  Gelişmiş bilgi ve iletişim teknolojileri kullanımı, tekstil ve hazır giyim üretiminde etkili bir entegrasyon sağlamaktadır. Bu entegrasyon ise üreticilere, müşterilerin özel gereksinimleri daha iyi karşılayabilme imkanı sunmaktadır.” değerlendirmelerine yer verdi.

2016 Edisyonu 1,673 Katılımcıya Ev Sahipliği Yaptı

2016 yılında düzenlenen ITMA ASIA + CITME Fuarı, 28 ülkeden 1,673 katılımcıyı ağırlamış ve 102 ülkeden 100 binden fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştı. ITMA ASIA + CITME 2018, Beijing Textile Machinery International Exhibition Co Ltd tarafından düzenlenip ITMA Services tarafından da destekleniyor. Ayrıca Japonya Tekstil Makineleri Birliği de fuarın özel partneri olacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.