ITMA 2023 “Tekstil Dünyasının Transformasyonu”

ITMA 2023, küresel tekstillerin bir araya geldiği ve anlamlı görüşmelerde bulunduğu lider iş platformudur.

  05 Ekim 2021 08:44 Salı
ITMA 2023 “Tekstil Dünyasının Transformasyonu”

Birçok üretim sürecini yeniden şekillendiren, daha verimli üretime olanak tanıyan ve bir zamanlar imkansız olanı mümkün kılan Endüstri 4.0'ın yükselişi de ITMA 2023'ün ana odak noktalarından biri olacak.Tekstil endüstrisinin en önemli öncelikleri doğrultusunda ITMA 2023, aşağıdaki 4 konu başlığına odaklanıyor:

Dijital Dönüşüm ve Döngüselliğe Doğru Transformasyon

Gelişmiş Materyaller: Yenilik ve sürdürülebilirlik kritik faktörler haline geldi ve çeşitli uygulamalarda kullanılan gelişmiş materyaller ve işlevselliklerle yeni teknik tekstillerin yaratılmasını sağladı. Bu uygulamalar sadece moda değil aynı zamanda spor, outdoor, yapı ve inşaat, savunma ve medikal alanında da yapılmaktadır.

.Otomasyon ve Dijital Gelecek: Robotik ve yapay zekadaki (AI) çığır açan gelişmeler, tekstil üretim süreçlerinde otomasyonun aşamalı olarak benimsenmesini sağlarken, üretim süreçlerinin dijitalleşmesi ve bunun tedarik zinciri üzerindeki etkisi, tüm entegre tekstil ve ve hazır giyim değer zincirinin geleceğini şekillendiriyor.

.Yenilikçi Teknolojiler: Elyaf ve iplik işleme gibi üretim süreçlerindeki heyecan verici atılımlar, tekstil endüstrisini ileriye taşımaya yardımcı olmaya devam ediyor.

.Sürdürülebilirlik ve Döngüsellik: Üreticiler ve markalar, rekabet avantajı elde etmek ve daha yeşil bir gezegen inşa etmek için yenilikçi ürünlerin kullanımını ve gelişmiş süreçleri entegre etmeyi benimsiyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.