ITMA 2023: Tekstil Dünyasını Dönüştürmek

ITMA 2023, "Tekstil Dünyasını Dönüştürmek" ana temasına sahip olacak. Dört alt temayla desteklenecek olan etkinlik sektör tarafından merakla bekleniyor.

  16 Şubat 2021 09:15 Salı
ITMA 2023: Tekstil Dünyasını Dönüştürmek

Dünyanın en büyük tekstil ve hazır giyim teknolojisi fuarı olan ITMA, Milano'daki 19. edisyonunda yenilikçi üretim teknolojisi ve maateryalleri sunmaya ve endüstriyle paylaşmaya devam edecek. "Tekstil Dünyasını Dönüştürmek" ana temasına yüksek kalite materyaller, otomasyon ve dijital gelecek, yenilikçi teknolojiler ve ayrıca sürdürülebilirlik ve döngüsellik konulu alt temalar ile destek sağlanacak

''Sanayi ve Teknoloji Devriminin Ortasındayız''

ITMA fuarının sahibi olan Avrupa Tekstil Makine İmalatçıları Konfederasyonu CEMATEX'in başkanı Ernesto Maurer yaptığı açıklamada: “ITMA 2023, tekstil ve hazır giyim üreticilerinin işlerini büyütmelerine ilham vermek için katalizör görevi gören etkinlik aynı zamanda sektörel dönüşümlerini bir üst noktaya taşımalarını ve sürdürmelerini sağlayacak.Ticari ve teknolojik gelişmelerle dolu 4. Sanayi Devrimi'nin ortasındayız, bu nedenle tekstil ve hazır giyim sektörünün devam eden başarısı için dönüşüm daha da kritik. Hız ve çeviklik, bugün karşı karşıya olduğumuz ekolojik ve medikal zorlukların etkin bir şekilde üstesinden gelmenin de esasıdır. ”

''Yeni Gelişmeleri Çok Yakında Duyuracağız''

ITMA'yı düzenleyen ITMA Services'in başkanı Bay Charles Beauduin şunları ekledi: “Dünyanın lider fuarı olarak ITMA, endüstri yeniliklerini sunmak ve paylaşmak ve diğer paydaşlarla işbirliği yapmak için sektöre rakipsiz bir platform sunuyor. Covid-19 salgını iş ortamını olumsuz etkilediğinden, tüm katılımcıların ve personelin sağlık ve güvenliğinin önemini göz önünde bulundurarak durumu yakından takip edeceğiz. Aynı zamanda, katılımcılarımızın potansiyel müşterilerle daha iyi bağlantı kurmasına ve onlarla iş yapmasına yardımcı olmak için ek fırsatlar yaratmak için çeşitli girişimler başlatacağız. ITMA 2023 için yeni girişimleri ve geliştirmeleri çok yakında duyuracağız. "

ITMA, 2015 yılında Milano'da başarıyla düzenlendi ve fuar Milano'ya döndüğünde güçlü bir talep bekleniyor. Fuarla ilgili en son güncellemeleri almak için herkesi yeni ITMA sosyal ağlarını ziyaret etmeye davet ediyoruz. 28 Ocak 2021'de sosyal ağlarımızdan canlı olarak gerçekleştirilecek olan ITMA 2023 sanal lansmanında bize katılmak için takviminizi işaretleyin.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.