İtalyan Makineciler Techtextil’de Buluşacak

İtalyan tekstil makine üretici şirketlerin önemli bir kısmı, teknik kumaşlar için en önemli küresel etkinliklerden biri olan Techtextil Frankfurt etkinliğinin gelecek edisyonunda yer alacak.

  03 Mayıs 2019 00:00 Cuma
İtalyan Makineciler Techtextil’de Buluşacak

Yenilikçi teknik tekstil sektöründe son yıllarda önemli derecede gelişim yaşandı. 2010 senesinde, teknik tekstil üretimi uygulamaları ve nonwoven kumaşlarda küresel üretim 37 milyar Euro’dan 60 milyar Euro’ya çıktı. Avrupa’da %30’un üzerinde tektil sektörü gelirleri teknik ve inovatif amaçlarla tasarlanan tekstillerden sağlanıyor.Almanya yaklaşık 6 milyar Euro tutarında üretimiyle sektörün öncü Avrupa üreticilerinden.

Endüstride yaşanan büyüme azımsanmayacak derecede büyümeyle, bu özel alanda hizmet veren ve müşterilerin yeni isteklerini karşılayabilecek kadar geniş ölçüde İtalyan tekstil makineleri üreticilerinin ürün portföyünde bulunan, özel tasarımlı ad hoc makinelerine ihtiyaç duyuyor. ACIMIT üyelerinin 100’den fazlasının bu özel sektör için hizmet verdiğini söylüyor.

Dünyanın tüm tekstil makine üreticileri Frankfurt’ta 14-17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan, teknik kumaşlar alanında öncü etkinlik olan Techtextil Fuarı’nda bir araya geliyor. 30’a yakın İtalyan şirketinin bu fuarda yer alması bekleniyor. Bunlardan 15’i, İtalyan Ticaret Ajansı ve ACIMIT’in organize ettiği özel alanda bir arada bulunacak. ACIMIT üyesi olan bu şirketler; 4M Plants, Bematic, Bianco, Color Service, Corino, Fadis, Ferraro, Gualchieri e Gualchieri, Loptex, Mesdan, Sicam, Stalam, Textape, Unitech ve Zappa olacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.