Ispo Shanghai Fuarında Rekor Ziyaretçi Artışı

3-5 Temmuz Tarihleri Arasında Çin’in Shanghai Şehrinde Almanya Merkezli Messe München tarafından Düzenlenen Ispo Fuarı %14’lük ziyaretçi artışıyla dikkatleri çekti.

  10 Eylül 2020 14:23 Perşembe
Ispo Shanghai Fuarında Rekor Ziyaretçi Artışı

İşletmelerin Yeniden Başarılı Bir Şekilde Geri Dönüşü

Temmuz ayı içerisinde, gelecek gelişmeleri hakkında bilgi edinmek ve Açık Hava, Kar Sporları, Kış Sporları, Koşu, Sağlık ve Fitness, Su Sporları ve İmalat ve Tedarikçileri segmentlerinde yeni ürünler deneyimlemek için Ispo Shanghai 2020'ye 17.776 ziyaretçi katılım sağladı. Ispo Shanghaiböylece ziyaretçi sayısında % 14 artış kaydetti ve üçüncü yıl için de edindiği yukarı yönlü ivmeyi korudu. Sergiye ve çok kanallı pazara akın eden sayısız insanla Ispo Shanghai, spor malzemeleri endüstrisinin Covid-19 pandemisinden kurtulması için bir başlangıç noktası olduğunu kanıtladı.

Salgından Sonra Spor ve Kış Sporları Endüstrisinin İlk Fiziksel Buluşması

Salgının başlangıç noktası Kabul edilen Çin’de gerçekleştirilen ilk fuarlardan biri olan Ispo Shanghai17.776 ziyaretçinin rekor katılımı yeniden başlangıç için önemli bir sembol teşkil ediyor.Fuar konseptinin dijital olarak genişlemesi olumlu sonuca katkıda bulunuyor

Yüksek baskı altında endüstri için değerli fırsatlar yaratma

Ispo Shanghai2020 fuarı için toplam 350 marka katılımcı olurken, Fuar 50'den fazla sektör forum ve etkinliğine ev sahipliği yaptı ve 17.776 ziyaretçiyinin katılımı ile başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Messe München Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Klaus Dittrich şunları söyledi: “Ispo Shanghai'ın ziyaretçi sayısındaki artış ve daha iyi bir deneyim ile güçlenmesini memnuniyetle karşılıyoruz. Ayrıca Çin'deki açık hava ve spor malzemeleri endüstrisinin yeniden aktif hale gelmesine olanak sağlarken küresel olarak ilgili sektöre, sportif yaşam tarzının geri kazanımı hususunda ve Covid-19 pandemisinden sonra daha da değerli olacağına dair güven veriyor. "

Kış Sporu markaları Beklenen Lansman Planlarını Ispo Shanghai’da Gerçekleştirdi

Covid-19 nedeniyle, birçok açık hava ve kış sporu markası yıl başında planlarını iptal etti veya erteledi ve uzun zamandır beklenen lansman planlarını tamamlamak için Ispo Shanghai’da yer aldı. Bu aynı zamanda Ispo Shanghai'ın bu yıl sergi segmentlerini genişletmesine yardımcı oldu. Buna ek olarak, Ispo Shanghai2020, IWF Shanghai2020 ile ortaklık kurdu ve çapraz disiplin eksenli spor endüstrisindeki sinerjileri sergilemek için birbirleriyle işbirliği yaptı.

Influencer Pazarlama, Ispo Shanghai'ın Hedeflerine Ulaşmasını Sağladı

Ana fikir lideri (KOL-Key Opinion Leader) ve Ispo Shanghai2020'de spor influencer trend belirleyicileri yer aldı. Katılımcı standlarını ziyaret, interaktif alanlara katılma ve canlı akış, VLOG vb. ve  benzeri toplam 20 milyon takipçiyi etkiledi. IspoShanghai, sergi sırasında katılımcıların ürün ve teknoloji sunumları için canlı bir akış platformu oluşturdu. Toplam 22 canlı şov sahnede yer alırken buna ilave 28.918 sayfa görüntü kaydı yapıldı. Sergiye katılamayan birçok distribütör ve perakendeci, IspoShanghai'daki yeniliklere ulaşım sağlayabildi ve akıllı telefonlarına tek bir dokunuşla katılımcılarla iletişim kurdu.

Spora karşı gerçek aşk buluşmayı kaçırılmaz kıldı

Ispo Shanghaiher zaman farklı spor kıyafetler ve kıyafetlerin ziyaretçilere oldukça sezgisel bir şekilde sunumuna olanak sağlayan özel alanlar hazırladı. Açık Hava Yaşam Tarzı Köyü, ISPO Spor Moda Zone’u ve İzci Gösterisi, hem profesyonellere hem de meraklılara farklı senaryolardaki ürünlere daha yakından bakma şansı verdi.

Ispo Outdoor Lifestyle Village, spor severlere açık hava etkinlikleri için daha fazla seçenek sunan farklı konseptlerde de kullanılabilen çeşitli moda kıyafetleri görselledi. ISPO Spor Moda Zone’unda katılım gösteren markalar, hem atletik hem de spor performansıyla en göz kamaştırıcı ürünlerini sergiledi. İzci Gösterisi, maraton kıyafetleri ve patika koşu kıyafetleri sunumladı. Buna ek olarak, programı bitiren 100.161 koşucu ile çevrimiçi bir koşu parkuru programa dahil edildi.

ISPO Yaşam Tarzı Sahne, insanların spor hayatı için çabalarını sürdürdü. Sahnede uzmanlar, KOL'ler ve meraklıları ile markaların ürün lansmanları, dağcılık diyalogları, KOL görüşmeleri ve ödül töreni gibi 30'dan fazla tartışma gerçekleştirdi.

Profesyoneller arasındaki iletişim yeni fikirler geliştirir

“Gelişim aramak ve bir çıkış yolu bulmak.” Bu, tüm endüstrinin karşı karşıya olduğu zorluktur. Ispo Şanghay, Ispo Perakende Forumu ve Ispo Trendler Forumu'na ilgili konuları aktararak sorumluluğunu üstlendi. Ispo Şanghay bir kez daha profesyonellerin yeni fikirler geliştirmeleri için bir iletişim platformu sağladı.

Ispo Perakende Forumu, dijital perakende, özel veri akışı, topluluk işlemleri, kısa video pazarlama ve canlı akış sunumları; Ispo Trends Forum, ilkbahar / yaz 2022 renk trendlerini içeriğine alırken spor pazarının sürdürülebilir kalkınma hattına odaklandı.

Ispo Ödülü alanı, henüz piyasaya sürülmemiş lansmanlar da dahil olmak üzere 2020'de seçilen ödüllü ürünleri sergiledi. Buna ek olarak, Ispo Textrends, kumaşların en yeni kompozisyonlarını ve yenilikçi konseptlerini ve diğer önemli olayları sergiledi.

Yeni trendleri tahmin etmenin yanı sıra, ticari eşleştirme etkinliği; markalar, distribütörler ve spor tasarımcılarının birbirleriyle iletişim kurmaları için kanallar oluşturmaya adanmıştı. Sergi sırasında yerinde 160'dan fazla eşleştirme yer aldı. E-ticaret platformları, pazarlama platformları, çevrimiçi ve çevrimdışı perakendeciler, distribütörler, ürün yöneticileri ve tasarımcılar spor ürünlerine olan ihtiyaçlarını çeşitlendirmeleri için davet edildi.

Olimpiyatlar hemen köşeyi dönünce; spor endüstrisi güçlenerek ilerleyecek

Tokyo'daki Olimpiyatlar gelecek yıla ertelendiğinden, 2021 şüphesiz spor endüstrisinin toparlanması için büyük bir şans olacak. Aynı zamanda, pandemic süreci insanların spor, fitness ve açık hava aktivitelerinin getirdiği aktif yaşam tarzına daha fazla dikkat etmesini sağladı. Messe München Shanghai Finans Direktörü Bayan Hua Chuan, “2020'de sektör çok fazla zarar gördü, ancak hükümetin şirketlere sübvansiyonları artırmaya devam ettiğini gördük. Spor meraklıları uzun süredir açık hava aktivitelerinin gerçekleşmesini bekliyorlar ve pandemik durum yavaş yavaş dengelendiğinde ve endüstri geri toparlanmaya başladığında daha fazla mal tüketebilirler.

Ispo Beijing 2021, profesyonel bir platform olarak hizmet vermeye devam etmek için bu fırsatı yakalayacak ve endüstri şirketlerini önümüzdeki Olimpiyat yılında refah seviyesine taşıyacak.

Ispo Shanghai, çeşitli markaları ve çapraz hatlı kaynakları sergileyerek, her iki alıcının da potansiyel iş fırsatlarını araştırmak ve sektörün yeniden startı için doğru tedarikçileri bulmasına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. "Yeniden Start" ın bir sonraki durağı olan Ispo Beijing 2021, 14 - 16 Ocak 2021 tarihleri ​​arasında Çin Uluslararası Fuar Merkezi'nde (yeni salon) gerçekleştirilecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.