Intertextile Shanghai Bahar Edisyonu Başladı

Intertextile Shanghai Fuarı, Çin’de gerçekleşirken, yayın grubumuzun editörleri ve fuar ekibi, birçok şirketle konuştu.

  12 Mart 2019 00:00 Salı
Intertextile Shanghai Bahar Edisyonu Başladı

Intertextile Shanghai’ın Bahar edisyonu, Çin’in Şanghay ketinde bulunan Ulusal Fuar ve Kongre Merkezi (NECC)’de, 12-14 Mart tarihleri arasında gerçekleşiyor. Editörlerimizin de katılım gösterdiği bu fuarda, birden çok marka ve temsilcileriyle konuştuk. Organizatör şirketin yetkilileri ile yapılan VIP Turda birden çok marka ve temsilcileriyle konuştuk. MS Printing, Vitality, Solstiss ve Asai Kasei firmalarıyla görüştük.

Dünya çapında birçok yerde tekstil baskı makineleri bulunan MS Printing ile yaptığımız konuşmada Orta ve Uzak Doğu Bölgesel Satış Müdürü Valter Oggioni, makinelerinin beğeniyle karşılandığını söylerken, Asya’nın her bir bölgesinde ise makinelerinin bulunduğunu ifade etti. Oggioni, Çin’de şu anda 80 makinelerinin bulunduğunu ve Kore, Endonezya, ve Malezya başta olmak üzere hemen hemen Asya’nın her yerinde hizmet verdiklerini söyledi.

1552391844_1.jpg

Beijing’li bir şirket olan Vitality’nin standını ziyaret ettiğimizde, stant yetkilisi bizlere şirketi tanıttı. Vitality, İtalya’dan kumaş ithal etmeye odaklanan bir şirket ve depoları Beijing’de bulunuyor. Çin’de bir dikiş dükkanına sahip olan şirket, senede 2 defa ilkbahar/yaz ve sonbahar/kış olmak üzere koleksiyonlarını sunuyor. Birlikte çalıştıkları İtalyan şirketlerinin bazılarının da Çin’de hizmet verdiğini dile getirdi.


1552391868_2.jpg

Fransız üretici Solstiss’ten Marc Barbisan, fuar alanında yaptığımız konuşmada; “Intertextile Shanghai Fuarı’na ikinci defa katılıyoruz. Fransız pavilyonunda genellikle Kuzey Fransa’dan gelen şirketler ve üreticiler var. Biz Fransız dantel üreticisiyiz. Modern ve zarif bir tarzımız var. Dantellerimiz en iyi kalite.” diyerek şirketi tanıttı.


1552391881_3-french.jpg

Asai Kasei ise fuar alanında bulunan, tekstil sektöründe ev tekstilinden sağlığa kadar çok çeşitli segmentlerde  hizmet veren bir üreticiydi. Satış temsilcisi; “Sadece ürünlerimiz değil, tüm üretim prosesimiz de sürdürülebilir. Sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluğa çok önem veriyoruz. GRS Küresel Geri Dönüşüm Standardı, kullandığımız pamuğu onayladı. Bu sebeple ürünlerimiz doğada yok olabilen türden. Normalde, eğer biyo-dönüşümü olmayan ürünler kullanıldıktan sonra 50 gün içinde doğada yok olmaya başlıyor. Bizim sürdürülebilirliğimiz yüksek seviyede.” İfadelerini kullanırken, geri dönüştürülmüş pamuğu ziyaretçilere gösterdi.


1552391893_4.jpg

Ekibimiz fuarın nabzını tutmaya ve özel haberleri sadece sizlere aktarmaya fuar alanından devam edecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.