Intertextile Apparel Fabrics, Sektörü Yeniden Canlandıracak

Intertextile Shanghai Apparel Fabrics Sonbahar Edisyonu, 23-25 Eylül tarihlerinde Çin’deki Ulusal Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

  16 Temmuz 2020 14:40 Perşembe
Intertextile Apparel Fabrics, Sektörü Yeniden Canlandıracak

Fuar bu yıl 4 binden fazla katılımcıyı ve 89 binden fazla alıcıyı ağırlayacak. Çin, Asya ve dünyanın dört bir yanından gelen çeşitli ürün teklifleri ve sektör bağlantısını yeniden sağlayan bir platformla sektörü desteklemeye devam edecek.

“Güvenli Bir Intertextile Sonbahar Edisyonu”

Messe Frankfurt Kıdemli Genel Müdürü Wendy Wen yaptığı açıklamada, “Bugüne kadar, 2020 tekstil endüstrisi için olağanüstü zorlayıcıydı. Eylül ayına kadar sektörün toparlanmasının devam etmesinin umudunu taşıyoruz. Intertextile, yılın ikinci yarısında tabandaki kayıpları telafi etmeye çalışırken endüstrinin yeniden startı için ihtiyaç duyulan bir buluşma yeri olarak görülebilir. İş ilişkileri söz konusu olduğunda yüz yüze etkileşimin ikamesi olmadığı inancını taşıyoruz. Ayrıca, katılımcı ve alıcılarımızın birçoğu, yılın ana pazarlama ve tedarik deneyimi edinimlerine ilişkin küresel platformumuza güvenen KOBİ'ler ve bu beklentilerine cevap verebilmek için onların adına başarılı ve güvenli bir Intertextile Sonbahar Edisyonuna ev sahipliği yapmaya kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

Dört Anahtar Kelime Temsil Edilecek

Moda endüstrisi de dahil olmak üzere dünya, pandemiye uyum sağladı. Intertextile Shanghai Apparel Fabrics Kış Edisyonu iyi hisset, etki, koruma ve lirik olmak üzere dört anahtar kelime ile temsil edilecek.

“İyi Hisset”

Hassasiyet için geriye dönük bir his. Bu yumuşak atmosfer, temelleri yeni bir duygusal ışık altında yeniden yaratır. Doğal ve yapay malzemelerin bileşiminin basit, rahat, terapötik bir etki ile takdir edilmesi sıcaklık yaratabilir. Dokusal hisleri ve duyuları yansıtan çok çeşitli hassas renkte nötrler ve yumuşak tonlar. Koruyucu, fonksiyonel, şişirilmiş ve yastıklı malzemeler yeni, daha sıcak, daha rahat bir görünüm yaratırken, yoğun taranmış yünler ve yumuşak fırçalanmış yüzeyler vintage bir his verir.

“Etki”

90'ların teknoloji dünyasından esinlenerek fonksiyonel, keskin, vazgeçilmez bir çağdaş ruh haliyle şıklık fikrini yeniden şekillendirmek. Dinamizm ile dış görsellik, keskin bir estetik duygusu aşan zaman ve sabit kavramlardan kurtulma.

Eril esinlenilmiş bir dizi nötr ile uyumlu uyumsuzluklarda veya monokromlarda parlak renkler. Kumaş karışımı, geometrik tasarıma sahip hacim, jarse ve jakar örgüsünü ön plana çıkarmak için geri dönüştürülmüş polyester ve pamuk materyali yanı sıra abartılı baskılar, makramé ve gipür dantelleri güçlü renklerdedir.

 

“Koruma”

Doğaya yeniden bağlanmaya odaklanan bilinçli bir yaşam tarzı inşa etmek için zaman testine dayanmış kültürlerin ve ürünlerin korunmasında yeni ölçüt. Dürüstlük, entegrasyon, bireysellik kabul gören karakter özellikleri olacaktır. Dünyayı ve ormanları çağrıştıran organik, mineral, sebze, toprak elementleri tarafından beslenen hem yaşlı hem de iyimser bir palet. Eko kürk, deri görünümlü ve fonksiyonel kaplamalara sahip kaba sert pamuklular gibi sürdürülebilir kumaşlar, jakarlar ve doğal kamuflaj baskılar için kültürel referansla kullanılır.

“Lirik”

Minimalizme karşı isyan duygusu bir ruhla zenginlik kodlarında devrim yapın. Oldukça kodlanmış zarafet normlarıyla yeniden bağlantı kurmak isteyen bir nesille paylaşılan bir tutum. Ana tema, lüks aura, tarihi, dramatik ve geçit töreni gibi renklere yerleştirilir. Kumaşlar yoğun zengin saten, cloqué, moiré ve taftadan ezilmiş kadife ve ince şönile kadar çeşitlilik gösterir. Jakarlı veya baskılı çok renkli yeni barok çiçekler de vurgulanır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.