Intertextile Apparel, Dolu Dizgin

Intertextile Shanghai Apparel Fabrics, 23-25 Eylül tarihleri arasında Sonbahar Sürümü ile geri döndü ve 20 ülke ve bölgeden yaklaşık 3.400 katılımcının yanı sıra 73.500'ün üzerinde ziyaretçiyi ağırladı.

  18 Ekim 2020 13:17 Pazar
Intertextile Apparel, Dolu Dizgin

Fiziksel ticaret fuarını tamamlayan yeni çevrimiçi platformlar ve dijital çözümler, sunulan karma hizmetlere eklenmiş ve uluslararası seyahat aksaklıklarının ortasında iş fırsatlarını Intertextile Shanghai sundu. Fuar Yerinde ve çevrimiçi hizmetlerin kombinasyonu, endüstrinin toparlanmasını daha da teşvik etmek için çalıştı ve tekstil konfeksiyon pazarında fuarın lider küresel konumunu sürdürdü.

Ürünlerin Yakından Görülmesi ve Hissedilmesi

Hem yurt içi hem de yurt dışı katılımcılardan büyük destek alan sektör için planlandığı gibi çalışan Intertextile Konfeksiyon bir diğer önemli adım oldu. Bu baskıdan alınan geri bildirimler ve yılın başlarında ticaret fuarlarının olmayışı, potansiyel alıcılar ve tedarikçilerle yüz yüze görüşmek isteyen katılımcılar ile şahsen iş etkileşimlerinin değerini ve yeri doldurulamazlığını vurguladı. Özellikle ürünlerin yakından görülmesi ve hissedilmesi gereken tekstil pazarında ziyaretçiler, ihtiyaçlarını yüz yüze kapsamlı bir şekilde karşılama şansını takdir ettiler. Bu arada, katılımcılar, ürünlerine kaliteli alıcılardan gelen güçlü bir taleple karşılaştılar ve bu, yılın başlarında kaybedilen işleri telafi etti.

Fuarlar En Gözde Ticaret Platformları

Fuarın sona ermesinin ardından Messe Frankfurt (HK) Ltd Kıdemli Genel Müdürü Wendy Wen durumu analiz ederek: “Sektörün, Temmuz ayında Shenzhen baskısının ardından Intertextile Apparel'ın geri dönüşünü büyük ölçüde takdir edildi, çünkü fuar hala bir iş ortaklarıyla yeniden bağlantı kurmak ve katılımcıların ürünleri şahsen görmelerine ve hissetmelerine olanak sağlamak için ideal bir platform. Hybrid Showcase ve Connect PLUS gibi yeni dijital çözümlerin piyasaya sürülmesiyle, çevrimiçi katılımcılarımız ve alıcılarımız fuar alanında bulunmayanlarla bağlantı kurma şansını değerlendirdiler. "

Wen şöyle devam etti: “Güvenilir, itibarlı bir platform olarak fuarın tedarikçiler için her zaman en yeni koleksiyonlarını tanıtmaları için bir araç olarak hizmet etmesinden gurur duyuyoruz. Katılımcılar fuarı, antibakteriyel ve diğer fonksiyonel kumaşlar gibi pandemiye doğrudan yanıt olarak ürünlerini sergilemek için kullandıkça, bu baskı daha da güçlendirildi. Sektörün iş yapısı da pandemiye uyum sağladı ve katılımcılar, e-ticaret işinin popülaritesini ve talebini yansıtan, hızlı teslimat hizmetleriyle genellikle yüksek kaliteli ürünler talep eden e-ticaret alıcılarında bir artış olduğunu fark etti. "

"Geçtiğimiz hafta gösterinin başarılı bir şekilde sona ermesiyle ileriye baktığımızda, kapsamlı bir ticaret platformu oluşturmak için dijital çözümleri fiziksel ticaret fuarı ile birleştirecek olan Mart 2021'de Spring Edition ile endüstrinin yeniden canlanmasını daha da desteklemekten heyecan duyuyoruz, herkesçe ulaşılabilir olan ”diyerek sözlerini noktaladı.

 

Yakın Plan Messe Frankfurt

Messe Frankfurt, kendi sergi alanlarıyla dünyanın en büyük ticaret fuarı, kongre ve etkinlik organizatörüdür. 29 lokasyonda yaklaşık 2.600 çalışanı ile şirket, yaklaşık 736 milyon € yıllık satış gerçekleştirmektedir. Sektörlerimizle yakın bağlarımız var ve Fuarlar ve Etkinlikler, Mekanlar ve Hizmetler iş alanlarımız çerçevesinde müşterilerimizin ticari çıkarlarına verimli bir şekilde hizmet ediyoruz. Grubun en önemli USP'lerinden biri, tüm dünyaya yayılan, birbirine sıkı sıkıya bağlı küresel satış ağıdır. Hem yerinde hem de çevrimiçi olarak kapsamlı hizmet yelpazemiz, dünya çapındaki müşterilerin etkinliklerini planlarken, düzenlerken ve yürütürken sürekli olarak yüksek kalite ve esneklikten yararlanmasını sağlar. Geniş hizmet yelpazesi, sergi alanlarının kiralanması, fuar inşaatı ve pazarlaması, personel ve yemek hizmetlerini içerir. Merkezi Frankfurt am Main'de bulunan şirket, Frankfurt City (yüzde 60) ve Hesse Eyaleti'ne (yüzde 40) aittir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.