Interfilière Paris, Katılımcılarıyla Dikkat Çekti

İç çamaşırı, ev, spor ve plaj giyim kumaşları alanında dikkat çeken fuarlardan biri olan Interfilière Paris, Temmuz edisyonunda katılımcı ve ziyaretçi profili ile dikkat çekti.

  20 Temmuz 2017 01:00 Perşembe
Interfilière Paris, Katılımcılarıyla Dikkat Çekti

Interfiliere Paris Fuarı, 8-10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen edisyonunda ziyaretçilerden büyük ilgi görürken, katılımcı sayısı ise bir önceki edisyona oranla dikkat çekiciydi. Interfilière Paris, inovasyon ve yüksek kaliteli koleksiyonları ile son zamanların en iyi oturumlarından biri oldu.

Katılımcılar ise yüksek katma değerli ürünlerine gösterilen ilgiden oldukça memnun kalırken son koleksiyonlar ise herkes tarafından beğenildi. Katılımcıların adeta danışmanlık yaptığı etkinlikte doğru yönlendirmelerde bulunularak faydalı ortaklıklar sağlandı. Bu gibi etkinliklerde müşterilerin ürünleri ve ürünlerin nihai kullanımlarını anlayabilmeleri gerekmektedir. Bu oturumda da sürdürülebilir gelişme; aktif giyim pazarı; yumuşaklık, hafiflik ve konfor arayışı ziyaretçi talepleri açısından en önemli üç başlık oldu.

Fuar, inovasyon forumunda ise “Baskı Teknikleri ve Tasarımları” konusunu ele aldı. Tekstil baskı alanında kullanılan ve sürekli olarak mükemmelleştirilen hidrid, biyoimitasyon materyaller ve tekniklerin öne çıktığı forumda katılımcılar; elyaf, kumaş, aksesuar, tekstil tasarımı ve daha pek çok konudaki yeni ürünleriyle yaratıcılıklarını sundular. Londra’daki tanınmış bir okul olan Central Saint Martins’den gelen 5 öğrencinin deneysel çalışması ve Parisli öğlencilerin yüksek teknolojiye sahip şortları tüm medyada ilgi gördü.

Fuarın ziyaretçi ağırlığını, Fransa, Almanya ve İtalya oluşturdu. Bunun yanı sıra İspanya, Çin, ABD, Rusya, Hollanda ve Hong Kong’dan ziyaretçiler ağırlayan Interfiliere Paris Fuarı’nın dikkat çeken diğer ziyaretçileri ise Brezilya, Kolombiya, Kanada, Tayvan, Kore, Japonya ve İsrail’den oldu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.