İnta Makina İplik İşletmelerine Sunduğu Avantajları Tanıtacak

İnta Makina, Türk tekstil sektörüne mümessilliğini yürüttüğü dünya çapında markalar ile iplik işletmelerine sunduğu avantajları KTM 2019’da tanıtacak.

  10 Eylül 2019 00:00 Salı
İnta Makina İplik İşletmelerine Sunduğu Avantajları Tanıtacak

Tekstilin farklı alanlarına yönelik en son teknolojilerin sergileneceği KTM 2019 Fuarı, iplik işletmelerine yönelik önemli gelişmelere de ev sahipliği yapacak. Türkiye temsilciliğini yürüttüğü dünya çapında markalar ile tekstil işletmelerine önemli avantajlar sunan İnta Makina ve Kimya Temsilcilik Tic. Ltd. Şti, KTM 2019 Fuarı’nda yenilikçi teknolojilerini tekstilcilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

İnta Makina Genel Müdürü Tolga Baydar, Türkiye Temsilciliğini yürüttükleri firmalar hakkında bilgiler vererek şunları kaydetti:

“Temsilciliğini yürüttüğümüz markalar arasında, Murata, Loepfe, Amsler, Textechno, Lenzing Instruments, Reiners+Fürst, Reseda Binder, TMT/Chemtex ve Tsudakoma gibi firmalar bulunuyor. Bu firmaların uzmanlık alanları ve ürünleri şöyle: Murata; QPRO EX barabanlı ve FPRO EX traversli bobin makinaları ve Vortex makinası. Loepfe; Bobin ve Open End makinaları için elektronik iplik temizleyiciler. Amsler; Şantuk, Core yarn, Mdraft (Dual core), İnject iplik cihazları. Textechno; Pamuk ve Sentetik Elyaf ve İplik laboratuvarları. Lenzing Instruments; Filament laboratuar, Online monitoring ve nonwoven test cihazları. Reiners+Fürst; Kopça ve bilezikler. Reseda Binder; Bobin, Vortex ve Open end makinaları için yüzde 100 doğal yüksek kalite parafinler. TMT/Chemtex; Filament tekstüre makinaları ve komple POY/FDY hatları. Tsudakoma; Hava ve su jetli dokuma tezgâhları ve haşıl makinaları.”

Boya Bobininde Yüksek Hız ve Hassas Sarım

KTM 2019 Fuarı’nda, bobin sarımında esneklik ve özellikle boya bobininde yüksek hız ve hassas sarım sağlayan “Murata FPRO traversli bobin makinası”nı sergileyeceklerini belirten Tolga Baydar, makinenin iplik işletmelerine sunduğu avantajlar konusunda; “Fuarda sergileyeceğimiz Murata FPRO traversli bobin makinası üzerinde çeşitli iplikler için düğümleyici çözümleri olacak. Lycra core yarn iplikler için disc splicer, yüksek mukavement ve sentetikler için sulu splicer ve havalı splicer ile her türlü iplik için düğümleyici çözümlerimizi tanıtacağız.” bilgilerini paylaştı.

Muratec’in sunduğu avantajlar ve yüksek performansın Kahramanmaraş iplik sektöründe ilgiyle takip edildiğini sözlerine ekleyen Baydar; “Murata bobin makinaları sadece Kahramanmaraş’ta değil tüm Türkiye ve dünyada pazarın öncüsü. Makinalarımız yüksek hız ve randıman, düşük elektrik tüketimi dışında özellikle makina ve parça/üretim kalitesi konusunda dünyada lider konumda.” ifadelerini kullandı.

Servis ve hizmet alanlarında da Murata ve Japon hassasiyetini Türkiye’ye taşıdıklarını belirten Baydar; “Türkiye ve Kahramanmaraş’taki müşterilerimize sunduğumuz servis ve hizmet kalitesinin müşterilerimizin devamlılığının bir kanıtı olduğunu düşünüyoruz.” dedi.

“Pazar Paylarımızı Arttırmayı Hedefliyoruz”

Kahramanmaraş’ın İnta Makina için önemli bir konumda yer aldığını belirten Tolga Baydar, bu bölgedeki faaliyetlerini genişleterek sürdürdüklerini kaydederek; “Kahramanmaraş showroom ve ofisimizin yanı sıra yöredeki tamir laboratuvarımız ile hizmetlerini genişleterek devam ettiriyoruz. Burada müşterilerimize tüm markalarımız için yedek parça stoku ve hızlı elektronik kart tamir çözümleri sunuyoruz. Ayrıca burada müşterilerimiz için çeşitli iplik bobinleme denemeleri yaparak ayar ve parça konusunda önerilerde bulunabiliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Son olarak Türkiye pazarındaki satışları hakkında da bilgiler paylaşan Baydar, 2020 yılında Türkiye ve özellikle Kahramanmaraş bölge pazarına yönelik hedefleri hakkında; “2019 yılında gerçekleştirdiğimiz satışlar beklentinin üstünde geçti. Tekstil sektörü ve iplik piyasalarının olumlu gidişatı bizim satışlarımıza da yansıdı. 2020 yılında özellikle Vortex satışlarında ivmenin artarak devam etmesini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Önümüzdeki yılda pazardaki paylarını arttırmaya yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini de sözlerine ekleyen Baydar; “Murata satışlarına ek olarak yenilikçi ürünlerimiz ile özellikle Amsler, Loepfe ve Reiners + Fürst ile pazar paylarımızı arttırmayı hedefliyoruz.” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.