İnlegmash Ziyaretçilerini Bekliyor

Rusya'nın tek ticari fuarı olan Inlegmash 01-04 Mart 2021'de başkent Moskova’da bulunan Expocenter Fuar Alanı'nda gerçekleşecek.

  17 Mart 2020 10:00 Salı
İnlegmash Ziyaretçilerini Bekliyor

Inlegmash, 47 yılı aşkın bir süredir dünyanın dört bir yanından tekstil endüstrisi profesyonelleri, üreticileri ve tekstil ekipmanı tüketicileri için Rusya'nın en önemli buluşma yeri haline geldi.

01-04 Mart 2021'de Moskova, Rusya'daki Expocentre Fuar Alanı'nda gerçekleşecek olan Inlegmash, elyaf işlemeden nihai ürün ambalajına kadar tekstil üretiminin her aşamasını kapsıyor.

Sektör Liderleri Bu Fuarda

Tekstil ve konfeksiyon üretiminin her aşaması için ekipman seçeneklerine sahip Inlegmash katılımcıları arasında Bookwang, Brueckner, Cormatex, Dilo Grubu, Dokaksam, Ferrostaal, Galan Textil, Gf Machinery, Herzog August, Icomatex, Itema, Juki, Karl Mayer, Laroche, Lectra, Lewha, Lindauer Dornier, Mesdan, Oerlikon, Pai Lung, Picanol, Prashant, Ratera, Rieter, Rudolf, Tallers, Temafa, Textima, Truetzschler, Zanfrini gibi sektör liderleri bulunuyor.

Inlegmash, elyaf işlemeden nihai ürün ambalajına kadar tekstil üretiminin her aşamasını kapsıyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.
Selam ben vietnamda textil yopiyorum ama korena vuruz bizi cok etkiledi sadece beni deyil dunya etkilendi
Allah yardimcimiz olsun

Cengiz gunaydin vietnam
misafir 19 Mart 2020 08:05 Perşembe
   
Yorum Sayısı (1)