IGEDO Company’den Etkinlik Atağı

IGEDO Company, Gallery Fashıon, Showroom Concept ve Gallery Shoes etkinlik tarihini 30 Ağustos’tan 28 Ağustos’a çekti.

  29 Haziran 2020 12:24 Pazartesi
IGEDO Company’den Etkinlik Atağı

30 Ağustos - 1 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan Gallery Fashıon, Showroom Concept, ve Gallery Shoes etkinliklerinin 28 Ağustos - 1 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılmasına karar verildi.

“Çok Sayıda Talep Alıyorduk”

IGEDO Genel Müdürü Ulrike Kähler konuya ilişkin yaptığı açıklamadai “Gallery Fashion tarihlerinin Pazar gününü içermesi için sadece katılımcılardan değil, aynı zamanda perakendecilerden de artan sayıda talep alıyorduk. İlk tarihler birkaç hafta önce belirlendiğinde, Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti'nin etkinlikler için öngördüğü COVID-19 yönergeleri nedeniyle başka seçeneğimiz yoktu. Ticaret fuarları için güncellenmiş düzenlemeler ancak bundan sonra izlenmiştir. Tarihleri ​​herkesin yararına olacak şekilde taşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Düsseldorf’'u Güçlendirme Fırsatı”

Ulrike Kähler açıklamasının devamında “Supreme ile birlikte 'moda köprüsü Düsseldorf’'u güçlendirme fırsatı, tarihleri ​​yeniden düzenlememiz için bir başka motivasyon. En başından beri, her iki şirket de Düsseldorf'un moda lokasyonu olarak cazibesini sürdürmeye çok hevesliydi. “Programdaki değişikliklere rağmen, Areal Böhler'deki hazırlıklar zaten tüm hızıyla devam ediyor. Herkes etkinliği dört gözle bekliyor - ama her zaman, elbette, COVID-19'un bu benzeri görülmemiş zamanlarında olaylar için kurallara ve mevzuatla yakından ilgileniyoruz. ” dedi.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.