Kombine Etkinlik Lansmanı için Etkinlik Sahipleri İşbirliğini Genişletiyor

Itma Asia + Citme fuarının sahipleri, kombine tekstil makineleri etkinliğini ikinci bir Asya lokasyonunda düzenlemek için iş birliklerini genişletti. Kombine etkinlik 2008'den bu yana iki yılda bir Şanghay'da düzenleniyor.

  13 Mart 2024 17:54 Çarşamba
Kombine Etkinlik Lansmanı için Etkinlik Sahipleri İşbirliğini Genişletiyor

Etkinlik sahipleri- CEMATEX (Avrupa Tekstil Makineleri Üreticileri Komitesi) ve Çin Tekstil Makineleri Birliği (CTMA) ve Tekstil Endüstrisi Alt Konseyi CCPIT (CCPIT-Tex)’ten oluşan Çinli ortakları, 2025'te etkinliğe ev sahipliği yapmak üzere Singapur'u seçtiler.

Itma Asia + Citme, Singapur 2025, 28- 31 Ekim 2025 tarihleri arasında Singapur Expo’da gerçekleştirilecek. ITMA Hizmetleri tarafından organize edilecek ve Beijing Tekstil Makineleri Uluslararası Fuarlar Ltd. tarafından ortaklaşa organizasyonla düzenlenecek.

CEMATEX Başkanı Sayın Ernesto Maurer şunları söyledi; “Şanghay'da Itma Asia + Citme'nin yedi edisyonunu başarıyla düzenledik. Güney Asya, Güneydoğu ve Orta Doğu'daki yerel üreticilerin operasyonlarını modernleştirme çabalarını destekleme stratejimizin bir parçası olarak, bu bölgelerdeki tekstil merkezlerine daha iyi ulaşmak için seriyi Asya'daki ikinci bir lokasyonla büyütüyoruz.”

CTMA Başkanı Sayın Gu Ping şunları söyledi; “Asya dünyanın en büyük tekstil üreticisi ve ihracatçısıdır. Üyelerimizin pazarlama çabalarını desteklemek amacıyla Itma Asia ve CITME'yi Asya'nın diğer bölgelerine taşımak için CEMATEX ile olan iş birliğimizi genişletmekten mutluluk duyuyoruz."

Bölgesel Büyümeyi Yöneten Lider Tekstil Teknolojileri Fuarı olarak ilan edilen Itma Asia + Citme Singapur 2025'in 60.000 metrekare brüt alana sahip olması bekleniyor. 700'ün üzerinde katılımcı ve 30.000 ziyaretçi çekmeyi hedefliyor.

Sayın Maurer ekledi; “Singapur büyük bir tekstil makineleri fuarına ev sahipliği yapmaya yabancı değil. Itma Asia, CITME ile birleşmeden önce 2001 ve 2005 yıllarında Singapur'da düzenlendi. Çin'in 2001 yılında Dünya Ticaret Örgütü'ne katılmasının ardından üyelerimizin Çin'deki canlı tekstil sektöründen faydalanmalarını sağlamak amacıyla etkinliği Şanghay'a taşıdık.”

Canlı Bir Destinasyon

Birinci sınıf tesisleri ve iş dostu ortamı nedeniyle Singapur, etkinlikler ve konferanslar için cazip bir destinasyondur.

ITMA Hizmetleri Başkanı Sayın Charles Beauduin şunları açıkladı; “Singapur çekici bir MICE destinasyonudur ve Orta Doğu'nun yanı sıra Güney Asya ve Güneydoğu Asya'daki büyüyen tekstil merkezleriyle iyi bağlantılara sahiptir. Kapsamlı hava yolu bağlantıları ve vize dostu politikaları, burayı bu ziyaretçiler için erişilebilir bir destinasyon haline getiriyor. Etkinlik aynı zamanda canlı makine gösterimlerini desteklemek için Singapur fuar alanının sağlayabileceği sağlam altyapı ve teknik tesislere de ihtiyaç duyuyor.”

İkinci kombine etkinliğe ada cumhuriyetinde ev sahipliği yapma kararı Singapur Turizm Kurulu (STB) tarafından memnuniyetle karşılandı.

STB İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Yap Chin Siang şunları söyledi; “Itma Asia + Citme'yi Singapur'da ilk kez ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Itma Asia + Citme, tekstil pazarında büyüme, bağlantı ve ticaret entegrasyonu için önemli bir Asya ve küresel platformdur. Ev sahibi olarak Singapur'un seçilmesi, girişimcilerin ve ileri görüşlü ortakların buluştuğu, MICE ve iş dünyası için küresel bir merkez olma konumumuzu doğruluyor. Itma Asia + Citme katılımcılarını 2025'te Singapur'da ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz."

Yaklaşan Itma Asia + Citme etkinliği, 19-23 Kasım 2023 tarihleri arasında Şanghay'daki Ulusal Etkinlik ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Salgın nedeniyle geçen yıldan itibaren ertelenme sürecine girmişti. 160.000 metrekarelik brüt alana sahip kombine etkinlik bugüne kadar 1.400'den fazla katılımcının ilgisini çekti.

Itma Asia + Citme etkinlikleri Şanghay'da çift yıllarda iki yılda bir düzenlenmeye devam edecek. 2024 kombine etkinliği 14-18 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Itma Asia ve Itma Hakkında

CEMATEX, 2001 yılında Itma Asia fuarını düzenlemeye başladı ve ardından 2005 yılında Japonya Tekstil Makineleri Birliği tarafından desteklenen ikinci bir etkinlik izledi. Her iki etkinlik de Singapur'da düzenlendi.

CEMATEX, dünyanın en büyük tekstil ve hazır giyim teknolojisi fuarı ITMA'nın sahibidir. Tekstil makineleri fuarları olimpiyatları ITMA, 1951 yılından beri her 4 yılda bir Avrupa'nın çeşitli lokasyonlarında düzenleniyor. Milano'daki son fuarı olan ITMA 2023, 200.000 metrekare brüt alana sahip. Vitrin 47 ülkeden 1.700'ün üzerinde katılımcının ilgisini çekti.

CITME Hakkında

CITME fuarı 1988 yılında Çin Tekstil Makineleri Birliği tarafından düzenlenmeye başladı. 2006 yılına kadar her 2 yılda bir Beijing'de düzenlendi. Etkinlik, 2008 yılında kombine Itma Asia + Citme fuarının bir parçası olarak Şanghay'a kaydırıldı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.