Groz-Beckert’ten “Artırılmış Gerçeklik” Atağı

Groz-Beckert, ITMA 2019'da önemli inovasyonlarını sunmak için artırılmış gerçekliği kullandı.

  24 Ağustos 2019 00:00 Cumartesi
Groz-Beckert’ten “Artırılmış Gerçeklik” Atağı

Groz-Beckert’in de aralarında bulunduğu tekstil dünyası, ITMA 2019 fuarı için Barselona'da bir araya geldi ve birbirinden çeşitli inovasyonlarını sundu.  Groz-Beckert’in standı, tamamen yenilenmiş bir kabin konsepti ve artırılmış gerçeklikten faydalanan yeni bir dijital sunum şeklinde, dikkat çekici bir şekilde hazırlanan ürün ve hizmet özelliklerini keşfetmek üzere ziyaretçileri ağırladı.

Yeni Stand Konsepti

Groz-Beckert altı ürün alanının tümünde, Groz-Beckert Akademisi ve Teknoloji ve Gelişim Merkezi (TEZ) gibi birden fazla alana yayılan ve “İnovasyon Merkezi” olarak adlandırılan hizmetlerini sundu. Bu İnovasyon Merkezi, her bir ürün segmentine yönelik sunum alanıyla, çeşitli şirket alanları üzerindeki mutlak en yeni inovasyonları bir araya getirdi.

Groz-Beckert’in yeni kampanyası, hem görsel hem de içerik düzeyinde, tüm stand boyunca ortak bir temaya sahipti. Çeşitli motifleri sunmak ve açıklamak için çok sayıda film ve animasyonlu klip oluşturuldu. Standın tünel bölgesinde yer alan selfie istasyonu eğlenceli bir yapıya sahipti. Bu, yeni kampanyayı sadece yaratıcı bir şekilde yürütmekle kalmayıp müşteriyi fuarın bir parçası yaptı.

Groz-Beckert Akademi

Akademinin eğitim programı, Groz-Beckert'in bilgiyi paylaşmaya, pratik bilgeliği ve yapım uzmanlığını aktarmaya olan bağlılığını yansıttı. Eğitim oturumları, teknik ve süreç hakkında daha derin bir anlayış geliştirerek, güçlü bir uygulama ve teori karışımını iletti. Groz Beckert Akademisi, tekliflerini daha hızlı ve daha basit bir şekilde sunmak için zamandan, yerden veya dilden bağımsız olarak erişilebilirliği sağlamak için önemli bir dijital ve uluslararası genişleme olanağı yarattı.

Teknoloji ve Geliştirme Merkezi (TEZ)

TEZ, Groz-Beckert Grubu için bir inovasyon platformudur ve ayrıca İnovasyon Merkezinde bulunan birçok fuar parçası için güçlü bir temel sunuyor. Müşteriler ve ortaklar için TEZ, optimizasyon ve geliştirme işleri ve iş ortaklığı talepleri için muhteşem bir kaynak sağladı.

Teknoloji ve Geliştirme Merkezi, örgü, dokuma, keçe, tafting, taraklama ve dikim alanlarının ihtiyaçlarına uygun uzmanlar, makineler, aletler ve ölçüm cihazlarını müşteri planına ve vizyonuna uygulamak için çalışıyor.

Örme

Örgü alanı, mağazada çeşitli ürün yeniliklerine sahiptir. Bu alan, Groz-Beckert'in büyük çaplı yuvarlak örme makinelerinde kullanılan yeni özel uygulama iğnesi SAN ™ SF ile başlıyor. Bu iğne tipleri, kesik elyaf ipliklerin örülmesi için özel olarak geliştirilmiştir. İğne geometrisi, altta kapalı bir iğne sapı ve silindir duvarları için bir destek tümsek ile tasarlanmıştır. Bu tasarımdaki iğneler, elyaf artıklarının ve iplik aşınmasının toplanmasını etkili bir şekilde önleyen bir kombinasyondur.

Groz-Beckert, çözgü örme alanında, bir sistem sağlayıcısı olarak gücünü gösterdi. Artırılmış gerçeklik kullanıcıları, farklı sistem bileşenlerinin birlikte nasıl çalıştığını görmek için çözgü örme makinesinin akrilik modelini incelediler.

Dokuma

Dokuma ürün alanı, en yeni nesil makinelerinden olan WarpMasterPlus'ı ziyaretçilerin görüşlerine sundu. İğne, kamış, uçlar, düşme teller ve iplik modülünden oluşan modüler tasarımı sayesinde WarpMasterPlus, maksimum performansla birlikte optimum esneklik sunuyor. Bu yeni nesil makine her metrekareden azami verim alıyor. Örneğin, dört metreden fazla çekme genişliğine sahip bireysel tezgah uzunlukları artık bu makine ile mümkün oluyor.

Dokuma alanındaki tüm ürünlerin genel çeşitliliği, artırılmış gerçeklik sayesinde sadece bir metrekarelik gerçek alanda ve sınırsız sanal alanda keşfedilebildi. Ziyaretçiler, meraklarını tatmin etmek için bol miktarda dijital bilgi içeren, normalde gizli olan alanlara dair yeni bilgiler edindiler.

Keçelenme

Keçe sergisinin bir bölümü çok talep edilen bir Groz-Beckert ürününü tanıtmaktı: Müşteriye özel ürün etiketlemesi. İğne işaretleri, depolama, ürün yönetimi ve iğne değiştirme sistemleri gibi müşteri sistemlerine optimum şekilde uyarlanabilir.  Bu, bireysel tanımlama sayesinde iğnelerin daha hızlı bir şekilde sınıflandırılması gibi birçok pratik fayda sunar, böylece karışıklığı önler ve işlem güvenilirliğini artırır. Diğer bir faydası ise üretim için bilgi birikimi korumasıdır. Kendi işaretlerinizi kullanarak, üçüncü tarafların sizin yöntemlerinizi takip etmesini zorlaştırabilirsiniz. İnteraktif bir fuar olan ITMA, ziyaretçilerin kendi müşteri etiketlerini oluşturmalarını sağladı.

Tufting

Tufting fuar alanı, müşteriler tarafından artan kalite talepleri ve ürün kalitesindeki hassasiyet etrafında evrildi. Groz-Beckert, bu zorluklarla başa çıkmak için hangi araç modüllerinin en uygun olduğunu gösterdi.

Ziyaretçiler, en kapsamlı müşteri standartlarını bile karşılayabilecek benzersiz takım sistemleri arasındaki etkileşime tamamen yeni bir bakış açısı kazandırmak için artırılmış gerçeklik sistemini kullanabildiler.

Taraklama

Groz-Beckert Grubu'nun en yeni ürün alanı olan Taraklama, ITMA'da çeşitli ürün inovasyonlarına sahne oldu. Birincisi ve en önemlisi, nonwoven endüstrisi için Groz-Beckert InLine taraklama giydirme serisiydi. Tamamen yeni ve patentli bir üretim süreci sayesinde bu seri,  en yüksek kalite standartlarını karşılayabilmekte ve en iyi süreç güvenilirliği ile çeşitli metalik taraklama giyimleri üretilebilmektedir. İnovasyon Merkezindeki sergi bunun geleneksel üretim yöntemlerinden ne kadar farklı olduğunu vurguladı.

Dikim

Dikiş alanı, en zorlu uygulamalar için özel uygulama gereksinimlerini sundu: SAN® 10 ve SAN® 10 XS. SAN® 10, malzemeyi ve dengeyi korumak için ihtiyaçları bir araya getirir. SAN® 10’un dar şekli, göz bölgesindeki azalmış bir yüklenme kesitiyle sonuçlanır ve iğne geçerken ilmekler üzerindeki baskıyı azaltır.

Bununla birlikte, nadir durumlarda, SAN® 10 kullanılarak malzemeye zarar gelmesi önlenemez. Bu, temel olarak dikmesi çok zor olan ultra ince kumaşlarda veya materyallerde meydana gelmektedir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.