Gelenek ve Ustalık, Yaratıcılık ve İnovasyon

Eylül ayında gerçekleştirilen Mipel fuarı gelenek ve ustalık, yaratıcılık ve inovasyon teması ile 13.000’in üzerinde ziyaretçiyi ağırladı.

  06 Kasım 2018 01:00 Salı
Gelenek ve Ustalık, Yaratıcılık ve İnovasyon

19 Eylül’de gerçekleşen organizasyona katılımcıların ilgisi her geçen gün artarak devam ediyor. Assopellettieri Genel Direktörü ve Mipel’ in CEO’su Danny D’Alessandro öncülüğünde, ICE Ajansı ve Ulusal İtalyan Modacılar Odası’nın işbirliğiyle Milano’ da düzenlenen etkinlik göz doldurdu.  Katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttıran fuarda  Güney Kore ve Japonya’dan gelen ziyaretçilerin sayısında  %10’ a yakın bir artış saptandı.

Yeniliğe ve Geleceğe Açığız

Mipel ’in Başkanı Riccardo Braccialini, MIPEL’in 4 yeni iş ortağıyla birlikte geliştirilen tasarımın ve Assopellettieri’nin işbirliğinin de katkılarıyla yaratılan 4 yeni kapsül koleksiyonun varlığı ve aynı zamanda “Discord by Yohji Yamamotot”  koleksiyonun tanıtımı, MIPEL’in misyonunu desteklediğini belirtti

Mipel’in Ceo’su Danny D’Alessandro ise; “ Uluslararası düzeyde rolümüzü güçlendiriyor ve geliştiriyoruz. Deri üzerine üretimi yapmak uluslararası rekabet için sunabileceğimiz en iyi seçenek bu nedenle yeniliğe ve geleceğe açığız” ifadelerine yer verdi. Ayrıca fuarda Amerika ve Avustralya’dan gelen nitelikli müşterilerin sayısının fazla olması Mipel’ in uluslararası düzeydeki yerini de oldukça güçlendirdi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.