FONG’s Europe hidrolik yüksek sıcaklık boyama makinasını tanıttı

Almanya’nın Schwäbisch Hall merkezli FONG’s Europe ITMA 2019’da, THEN Smartflow TSF hidrolik yüksek sıcaklık boyama makinasını tanıttı.

  10 Temmuz 2019 00:00 Çarşamba
FONG’s Europe hidrolik yüksek sıcaklık boyama makinasını tanıttı

THEN Smartflow TSF, jet boyama için pazarda mevcut olan en düşük enerji ve su tüketimi oranlarını elde etmek üzere tasarlandı. Makine, 300 kg’a kadar tam yükler için elde edilebilir likör oranları ile azaltılmış bir kazan hacminin yanı sıra, pamuklular için 1:3.5 ve sentetikler için 1:2.5’e kadar azaltılmış likör oranları sunuyor.

FONG’s Europe, Smartflow’un kumaş taşıma tasarımı da dahil olmak üzere bu makinenin yenilikçi yeni özellikleriyle ilgili, bekleyen bir dizi patenti var. Bu, yükleme halatına olan ihtiyacı ortadan kaldıran akıllı, vinçsiz kumaş taşıma sistemine dayanıyor. Bırakma bölgesinin tam dolumunu sağlayan programlanabilir dönüş hızlarına sahip sirküler bir katlama mekanizmasına sahiptir.

Hazneler, son derece esnek işleme için 40 kg’a kadar hem ağırlık hem de malzeme cinsinden değişken yükleri alabilir ve her bir Smartflow TSF ünitesi, rakip sistemlerden %40 daha az yer kaplarken, verimliliği tam olarak en üst düzeye çıkarmak için 8 kabin ile donatılabilir.

FONG’s Europe Satış ve Pazarlama Müdürü Richard Fander şunları söyledi; “Yeni geliştirilen nozullar ve akıllı kontrollü yuvarlak plise örgü ve değişken kabin ayarlaması ile birlikte makarasız taşıma sayesinde dolaşma olmadan kumaş işleme ve en düşük kazan hacmiyle en yüksek yükleme kapasitesi elde ediliyor.” Diğer bir yenilik ise yeni banyo hazırlama ünitesi (BPU) ve patentli salelit tankıdır.

Fander sözlerini şöyle sürdürdü; “Jet makinelerin proses süreleri son birkaç on yıl boyunca sürekli olarak optimize edildiğinden; boyalar, yardımcı maddeler ve sıcak su için artan sayıda servis tankına gereksinim otomatik dozajlama ve karıştırma programları ile yeni BPU ve salelit tankımız; THEN sıcaklık yönetim sistemi ile birlikte çalışarak, reçetelerin tam miktarlarda sunulmasını sağlıyor. Boyalar ve yardımcılar iyi seyreltilir ve son derece hızlı bir şekilde istenen sıcaklığa ulaşılır.”

“Yeni THEN Smartflow, her seferinde mükemmel boyama için; hammaddelerin, su ve enerjinin en iyi şekilde kullanılmasıyla tamamen tekrarlanabilir üretimi mümkün kılıyor” diyen Fander, ayrıca; “Taşıyıcı vinç kullanmadan kumaşı hidrolik olarak yönlendirmek; işlem sırasındaki gerilimi azaltmak için kapıyı açıyor; ve streç ve spandeks kumaşların en yüksek rahatlamasını sağlıyor” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.