FILTECH’te Gelecekteki Eğilimler ve Perspektifler Tartışılacak

22-24 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan FILTECH etkinliği ile Almanya'nın Köln şehri, filtreleme, ayırma dünyası ve yakın sektörlerin buluştuğu yer olacak.

  07 Ekim 2019 00:00 Pazartesi
FILTECH’te Gelecekteki Eğilimler ve Perspektifler Tartışılacak

FILTECH, her pazar segmentini kapsayan tüm endüstriler için dünyaca tanınmış bir platform ve çözüm sağlayıcısıdır. Bu fuar, filtreleme ve ayırma ekipmanı ve hizmetleri satın almak, satmak, tasarlamak veya araştırmakla ilgilenenler için oldukça etkili. 2018’de tüm uluslararası misafirlerin % 34,5’inden fazlası Avrupa dışı ülkelerden gelmişti ve ayrıca etkinliğe, toplam 73 ülkeden gelen katılımcılara yeni iş yaratma konusunda eşsiz bir fırsatlar sunmuştu. FILTECH 2019'da ticari ziyaretçiler, içinde bulundukları pazar ne olursa olsun filtreleme ve ayırma görevleri için hedeflenmiş çözümler bulacak.

FILTECH 2019 Konferansı’nda, sıvı, katı ve gaz parçacık ayrıştırma (toz, gaz ve hava filtrizasyonu) konusundaki en son gelişmeler ve teknikler 3 gün içerisinde derinlemesine ele alınacak. Konferansın ana hedefi teknoloji ve teknik bilgi transferi üzerine olacak.

35 Ülkeden 200'den Fazla Konferans

FILTECH 2019 Konferansı, önde gelen uzmanlar tarafından sunulan 200'den fazla teknik makale, bir genel toplantı ve dört açılış konferansını kapsıyor. Etkinlikte yer alacak temsilciler üst düzey bilgi kaynaklarından yararlanıp gelecekteki eğilimler ve perspektifler hakkında bilgi edinebilecekler.

Konferansın heyecan verici bir programında, maden hammaddelerin hazırlanmasından kimyaya, çevre teknolojisine,  su arıtmaya, eczane ve biyoteknolojiye kadar yer alan uygulamaların yanı sıra, endüstri genelinde ayırma teknolojisinin farklı prosedürleri ve uygulamalarının temsili bir profili de yer alacak. Konferansta, temel araştırma, inovatif ekipman tabanlı çözümler ve prosedürlerden elde edilen en yeni sonuçlar da sunulacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.