Filo, Milano Unica İle Birlikte Yapılacak

Filo, Milano Unica'da 6-7 Temmuz 2021'de Fiera Milano fuar merkezinde Tekstil ve Aksesuar Trend Alanında ayrı bir alana sahip olacak.

  11 Ağustos 2021 09:22 Çarşamba
Filo, Milano Unica İle Birlikte Yapılacak

Milano Unica'nın Temmuz 2021'deki Trend Alanının teması 'Muhteşem Tutkular' ise, Filo kalite, araştırma, doğrulukta işleme ve özellikle tekstil ürünlerinin sürdürülebilirliği ve izlenebilirliği için 'muhteşem tutkuyu' paylaşarak iplik endüstrisinin katkısını ortaya koyuyor.

Filo, MU'da, bazı editasyonlar için aktif olan sürdürülebilirlik projesi FiloFlow kapsamında sadece katılımcı firmalarının vitrine çıkardığı iplikleri sunuyor.

Projeksiyon: Mükemmellik

Filo'ya ayrılan alanı daha çağrıştırıcı ve anlık etki ile karakterize etmenin yanı sıra, Milano Unica'da gösterilecek olan, Filo'nun sezon için gerçekleştirdiği ürün geliştirme önerilerini içeren 'Tek yön biletler' videosunun projeksiyonu var.: mükemmellik ürünlerinin tedarik zinciri boyunca sürekliliğini vurgulamanın başka bir yolu.

“Filo, Milano Unica'da, bu iki fuar arasındaki sinerjinin, tedarik zincirimizin gücüne somut görünüm kazandırmak ve endüstrinin yeniden startı aşamasında uluslararası pazarlarda değerini artırmak için gerekli olduğuna dayanarak yer alıyor. Paolo Monfermoso, Filo Genel Müdürü – Bu işbirliğinin yenilenmesi ve güçlendirilmesinin, Filo için FiloFlow projesinde ifadesini bulan sürdürülebilirlik ve izlenebilirlik kavramlarına dayandığından özellikle memnunuz”.

FiloFlow

FiloFlow projesi, Filo'nun sürdürülebilir üretim süreçlerini benimseyen katılımcı firmalarını ön plana çıkarıyor. Girişim, hammaddeler, tedarik zincirinin izlenebilirliği, enerji tüketimi, kimyasal yönetimi, atık yönetimi, çevresel izleme ve sosyal ve etik faaliyetlere katılım konularına odaklanmaktadır. Proje, şirketler arasında büyük bir başarı kaydetti: tekstil yukarı akışlı tedarik zinciri endüstrisinin çevresel kaygılara ve sosyal sorumluluğa verdiği önemi kanıtlayan bir sinyal.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.