FESPA Global Print Münih’te Yapılacak

FESPA Global Print Expo’nun 19. Edisyonu, baskı sektöründeki camiayı bir araya toplayacak ve Almanya’nın Münih şehrinde, 14-17 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek.

  25 Nisan 2019 00:00 Perşembe
FESPA Global Print Münih’te Yapılacak

FESPA Global Print Expo’nun 19. Edisyonu “Olasılıklar” teması altında sektörün profesyonellerini bir araya getiriyor. FESPA Fuar Müdürü Roz Guarnori fuar hakkında şöyle yorum yaptı; “Bu sene gerçekleşen FESPA Print Census etkinliği ve bir önceki etkinliklerden edindiğimiz izlenimler, baskı servis sağlayıcılarının (PSP) ve tabelacılar yeni başlangıçlar ve işlerini genişletmenin yollarını arıyorlar. 2019’daki küresel etkinliklerimizin olanaklar teması, girişimcilik ruhu, teknoloji ve medya yenilikleriyle beraber yeni uygulamalar ve pazarları denetimlemek amacıyla sektörde yaşanan yeniliklerin altını çiziyor.”

Favori Şehir; Münih

Münih şehri, 1999,2005,2010 ve 2014 senelerinde yer alan FESPA etkinliklerini ağırlarken, katılımcı ve ziyaretçilerle birlikte, FESPA camiasının favorisi haline geldi. FESPA Global Print Expo 2019 Messe Münih’te 6 salondan oluşan bir alanda, 700’den fazla katılımcıyla, ekran ve geniş ölçekli dijital baskı, tekstil ve giysi baskısı, baskılı iç dekorasyon, araç kaplama, ambalajlama ve baskısız tabela gibi sektörlerdeki son gelişme ve uygulamaları sergileyecek. FESPA Global Print Expo 2018’in başarısını takiben FESPA bir kez daha tüm salonlarını altyapıya adayacak.

Önceki etkinliklerden süregelen geleneksel özelliklerle birlikte pazar eğilimleri ve ziyaretçi geri bildirimlerinin yönlendirdiği yeni girişimlerde dahil olmak üzere, ziyaretçiler ayrıca, FESPA’nın eğitime yatırım yapma konusundaki prensibini yansıtan bir dizi eğitimsel etkinlikleri de içerecek.

Roz ayrıca şunları söyledi: “Her sene gerçekleşen FESPA Global Print Expo, Avrupa’daki 2018 etkinliklerimizde rekor kıran ziyaretçi katılımından, şirket hedeflerini yerine getirmek için araçlar arayan baskı ve tabela sektörlerinde gerçek iş dönüşüm hikayeleriyle ziyaretçilere ilham verirken, kilit bir hedef olarak kabul edildiği açık. Katılımcılarımız önümüzdeki aylarda lansman planlarını paylaşırken, nasıl yeni olanaklar yarattıklarını görmek ve ziyaretçilerimiz için sürdürülebilir büyümenin yeni yollarını sunmayı umuyoruz. ” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.