Fespa Global Print Expo Berlin’de Gerçekleştirildi

31 Mayıs- 3 Haziran tarihleri arasında Berlin’de gerçekleştirilen Fespa Global Print Expo etkinliklerinde Kovid 19 kısıtlamaları kaldırıldı.

  29 Haziran 2022 08:41 Çarşamba
Fespa Global Print Expo Berlin’de Gerçekleştirildi

Mayıs ayı sonunda kapılarını ziyaretçilere açan, Fespa Global Print Expo ve European Sing Expo fuarları Almanya Berlin şehrinde  özel baskı ve tabela işletmelerine yeniden işlerlik kazandırmak için vitrine çıktı. Aralarında Epson, Fujifilm, HP, MHM ve M&R dâhil olmak üzere 2021'e katılamayan birçok önemli sektör oyuncusu da dâhil olmak üzere, 340 uluslararası tedarikçi ile sözleşme sağlandı.

Fespa Global Print Expo Başkanı Michael Ryan, "Etkinliğe yaklaştıkça heyecan arttı ve Almanya'daki mekânlarda Kovid kısıtlamalarının kaldırıldığına dair son haberler, katılımcı ilgisinde bir başka güçlü artışı olası kıldı. 340 onaylı katılımcıyla, geçen yıl Amsterdam'da bulunan şirket sayısının neredeyse iki katı katılımcı sayısına ulaşan bir fuar, ziyaretçilere toparlanma ve büyümelerini hızlandırmak için ihtiyaç duydukları ürünlere ve iş çözümlerine ulaşabilmelerini sağladı “dedi.

Alman etkinlik endüstrisindeki Kovid kısıtlayıcı önlemleri 1 Nisan 2022'den itibaren kaldırılarak, Berlin'deki canlı FESPA etkinliklerinin ziyaretçi sayısı veya yoğunluğu sınırlaması olmadan, sosyal mesafe veya yüz maskesi takma zorunluluğu olmaksızın devam etmesi sağlandı.

Michael Ryan, "Kovid-19 kısıtlamaları olmadan ve birinci sınıf bir katılımcı listesiyle, baskı ve tabela profesyonellerinin bir FESPA etkinliğinden beklediği eksiksiz fuar deneyimini sunmak için yeniden bir araya gelebildik" diyerek sözlerini tamamladı. "Topluluğumuzun canlı etkinliklere yönelik havası canlı ve bu ön kayıtlara da yansıdı. Ortam iyi, yenilik ve bağlantı iştahı güçlü ve baskının toparlanmasına enerji vermek için sabırsızlanıyoruz. ”ifadelerinde bulundu.

FESPA Hakkında

1962 yılında kurulan FESPA, serigrafi, dijital baskı ve tekstil baskı topluluğu için küresel bir Dernekler federasyonudur. FESPA'nın ikili amacı, serigrafi ve dijital görüntülemeyi teşvik etmek ve dünya çapındaki üyeleriyle serigrafi ve dijital baskı hakkındaki bilgileri paylaşmak, onların işlerini büyütmelerine ve hızla büyüyen endüstrilerindeki en son gelişmeleri öğrenmelerine yardımcı olmaktır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.