FESPA, Büyüyen Baskı Sektörüne İlham Verdi

FESPA 2017, geniş format dijital baskı, endüstriyel reklam, pano ve tekstil baskı sektörlerinin buluşmasına sahne oldu.

  03 Temmuz 2017 01:00 Pazartesi
FESPA, Büyüyen Baskı Sektörüne İlham Verdi

Küresel anlamda büyüyen baskı sektörüne ilham veren FESPA 2017, 8-12 Mayıs tarihleri arasında Almanya’nın Hamburg kentinde gerçekleştirildi. Geniş format dijital baskı, endüstriyel reklam, pano ve dijital tekstil baskı alanında yeni teknolojilerin sergilendiği FESPA 2017; 139 ülkeden katılımcıları ağırladı.

Toplamda 39 bin 224 ziyaretçiye ev sahipliği yapan FESPA 2017’de en geniş ziyaretçi grubunu Almanya, İngiltere, Hollanda, İspanya, Danimarka ve Polonya oluştururken, bu ülkelerden gelen ziyaretçiler için de ulaşım kolaylığı sağlandı. Etkinliğe ilk defa katılan yaklaşık 100 katılımcı ile ziyaretçiler baskı, pano, tüketim ve aksesuar malzemeleri ve teknoloji tedariki için kapsamlı bir zincire katılım sağlamış oldular.

FESPA, 2018 yılında 15- 18 Mayıs tarihlerinde Berlin’de gerçekleşecek olan FESPA 2018 için de rezervasyon alarak daha şimdiden yaklaşık yüzde 80 doluluk oranına ulaştı ve katılımcı taleplerini karşılamak için Messe Berlin’de fazladan iki salon için rezervasyon gerçekleştirdi.

FESPA Bölge Müdürü Roz Guarnori fuar ile ilgili açıklamalarında “Djital geniş format, pano ve tekstil tedarikçileri için 2018 yılında Berlin’de düzenlenecek olan etkinlik için çok heyecanlıyız.  Bu da FESPA’nın küresel bir baskı fuarı olduğu düşüncemizi teyit etmekte ve her etkinliği çok geniş kapsamlı bir sergi haline dönüştürmektedir.” sözlerine yer verdi.

Roz Guarnori etkinlik ile ilgili düşüncelerini şöyle sürdürdü; “Katılımcı ve ziyaretçilerin enerjik hallerinden ve aralarında gerçekleştirdikleri konuşmalar neticesinde, FESPA büyük bir topluluğa hitap eden ve onları etkileyen, yeni teknoloji ve çözümleri için rehberlik sağlayan, ziyaretçiler için yararlı iş önerilerinde bulunan ve markaların başarısını destekleyen bir etkinliktir.”

Tekstil baskısında yükselerek lider bir Avrupa fuarı profili çizen FESPA, Hamburg’dan pek çok satıcı ile yeni tekstil baskı çözümleri sunarken, ziyaretçiler için de önemli gelişmelerin tartışıldığı bir etkinlik haline dönüştü.

FESPA 2018 European Sign Expo Fuarı ise 15- 18 Mayıs 2018 tarihlerinde Almanya’ da Messe Berlin’de gerçekleşecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.