FESPA Brasil, Expo Center’e Dönüyor

FESPA CEO'su Neil Felton FESPA Brasil'in 23 - 25 Eylül 2020 tarihleri arasında São Paulo'daki Expo Center Norte lokasyonuna geri döneceğini duyurdu.

  22 Nisan 2020 21:29 Çarşamba
FESPA Brasil, Expo Center’e Dönüyor

Avrupa’nın en büyük serigrafi, dijital geniş format baskı, tekstil baskı ve yüzey fuarı olarak anılan FESPA, 18-21 Mart 2020 tarihleri ​​arasında gerçekleştirilmesi planlanıyordu. Ancak küresel bir krize neden COVID-19 salgını nedeniyle ertelenmişti.

“2020 Yılında Devam Edeceğini Duyurmaktan Mutluluk Duyuyoruz”

FESPA CEO'su Neil Felton konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “FESPA Brasil'in 2020 yılında devam edeceğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Etkinlik daha genişletilmiş günlük takvime sahip olacak ve ziyaretçilerin FESPA etkinliğinden beklenen sürükleyici deneyimin tadını çıkarmalarına daha fazla olanak tanıyacak. Açılış gününde ziyaret saatleri 12:00-21:00 saatleri arasında yapılacaktır. Gösterinin izleyen iki günü 11:00-21:00 saatleri arasında ziyaret yapılabilecek. FESPA ve APS Eventos Corporativos ödüllendirici ve eşit değerde verimliliğe sahip bir etkinlik gerçekleştirmemiz için katılımcılarla yakın temas halinde. Etkinlikteki tüm gösterimler, konferanslar ve seminerler, FESPA’nın baskı sektöründeki portföyüne ilham verebilecek pazara dönük beklentileri ve sektörel bilgi birikimini paylaşma taahhüdünün bir parçası.” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.